Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    igazán a héten kezdtem el játszani, visszaolvasgattam kissé a béta utáni idők hozzászólásait. sokszor van szó róla, hogy miért rushol mindenki.
    én többnyire szeretem a lassabb, control paklikat, legalábbis más kártyajátékokban, megpróbáltam ilyet építeni elsőre. nos, felvittem 4 classt 10-es szintre (Mage, Shaman, Druid, Paladin), és elkezdtem próbálkozni. volt 3 expert packom questekből, azokat még kinyitottam, legend 0, rengeteg kártya más kasztokból, egy-két hasznos lap, de értelmes paklit nem lehetett belőle építeni, mindig volt pár lap, ami nagyon hiányzott belőle. többnyire csak common/rare, de ha az ember nem akarja törni az összes aktuálisan nem szükséges lapját (ami két hét múlva tutira kellene egy paklihoz), ezeket is rengeteg idő craftolni. cserébe egy WarZoo pakli könnyen összerakható alap lapokból is, rush decket szintén nem túl nehéz megcsinálni működőre. persze az is lehet, hogy én nem vettem észre valamit.

    úgyhogy most az összegyűjtött aranyamból elkezdem az Arena-t, mert egyszerűen nekem sincs kedvem ezeket a paklikat játszani.

    azóta ráadásul megkaptam az első legendet, ki más lenne, mint Mukla? nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy feltöröm és csinálok pár lapot a Druid paklimhoz.

    btw csak engem zavar, hogy fix a pakli mérete és nem lehet rainbow decket csinálni? értem, hogy ezért van annyi neutral kártya, de jó lenne, ha valami korlátozással legalább még egy színt még be lehetne válogatni a pakliba.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák