Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Az Outlook Express megezt mondja :
''A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'freemail.hu', Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '+OK ', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F'' -
Wildmage
senior tag
Segítsetek már nekem plz. Nem megy a freemailes email fiókom. A webes felületről megy minden flottul, de az incredimail csak az érkező leveleket kapja meg arról a címről, de nem tudja elküldeni. Semmit nem változtattam ahhoz képest, amikor még működött és a datanetes címeim is működnek tökéletesen a progiban. Márpróbáltam megadni mindent, bepipáltam, hogy azonosítás kell az smtp szervernek meg mindent amit lehet, de semmi.
Mit tegyek, 5let? -
lesaux
veterán
Ajjaj! Beírom a Freemailbe a jelszavamat, erre azt mondja, hogy 0 (0) levél, ami nagyon
remélem, hogy nem igaz, mert ott tároltam egy csomó mindent. Ha rákattintok, hogy Olvas,
akkor mielôtt betöltôdne rendesen az oldal, internal server errort ír ki, és kirak.
Más felhasználónévvel měködik. Ez van reggel óta. Másnál is? -
jamez
senior tag
Csatlakozom. Ami ingyenes...
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Szeke
senior tag
Jelentem nálam jelenleg nem megy, pedig kaptam egy fontos levelet amit el kéne olvasnom
Nálatok mi a helyzet?A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
vince
őstag
»
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
beeboy
addikt
hát sokat sz*rakszik az biztos
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
Apika
addikt
válasz Dalai Láma #29 üzenetére
Talán Freestart? Nekem van ott is fiókom, de nem nagyon használom...
-
DJ Mythos
aktív tag
Most nézem, azért ez a fizetős spam szűrés elég gáz...
-
-
Dalai Láma
őstag
Én ma sikeresen megkaptam egy levelet 10 óra késéssel! Ha gyalog vittem hoztam volna el, 1 óra alatt ideértem volna vele. Tudtok valami normálisat a freemail helyett?
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Pet_i
senior tag
Ajánlom mindenkinek a POP3-as Freestart e-mail címet. Kb. 3 éve üzemel hiba nélkül. NO leállás, MINDIG, MINDEN mail GYORSAN megérkezik.
-
twollah
nagyúr
Most megy a freemail!
Gyorsan nézze meg mindenki a leveleit, hátha megint elpukkan az egész. -
kbarca
tag
Na most már megy! Legalábbis nálam!
miért, te tudod milyen íze van a Bifidusnak?
-
roPHka
senior tag
nekem bejött, de artesz-nek igaza lehet, mert egy levelem sem érkezett egyik freemail címemre sem
-
artesz
tag
mókás ez a freemail, mert még a bejövő leveleket sem fogadja (most próbáltam küldeni 1et, de visszadobja)
Kérlek privit írj, e-mailt ritkán nézem....
-
kbarca
tag
Itt sem megy, pedig ez LAN T1!
Ingyen mélnek híg a leve...miért, te tudod milyen íze van a Bifidusnak?
-
dimanche
csendes tag
itt se megy, de gondolom a 7végén nincs is aki megcsinálja....
-
nokamiki
senior tag
válasz Dalai Láma #14 üzenetére
Reggel mindig a leveleimmel indítok erre tesség most el lett b@szva a napom!
Bocsi a megnyilvánulásért de ez van!V2 rider - Yamaha MT-01
-
Dalai Láma
őstag
-
slug
senior tag
Nekem megy a freemail. telnettel is, meg wapról is meg web-ről is!
-
Apika
addikt
Nálam sem megy. Hála a felújításnak...
-
nokamiki
senior tag
Ezt sem értem mi a ...-nak kellett újítani...
Nemhogy a szerverüket újítanák a felület helyett....
Értelmesebb lett volna!
Nem lenne ennyi fagyás!V2 rider - Yamaha MT-01
-
nokamiki
senior tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy aki a freemailt használja megy nála jelenleg?
Nálam nem jön be....
Ezt nem először csinálja!V2 rider - Yamaha MT-01
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Adobe Photoshop
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s