- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hy,
Akkor egyértelműen megállapítom, hogy eddig, tudomásom szerint a Samsung melegedő szériája (gadamer, és saját tapasztalat szerint is)...aZ SP16** széria.
Ha másról tudtok, küldjétek el.
Tehát mindenki, akinek ilyen vinyója/i vannak, várhat arra, hogy melegedni fognak.
Eddig azonban a kegyetlen hő sem tudta megdöntenii a samsung vinyók megbízhatóságát(nálam legalábbis nem), de azért érdemes egy vinyóhűtőről gondoskodni.
Brutális tuningosoknak, a legjobb hűtésre vágyóknak (hűtőszekrény helyett): ajánlom a decemberi hónapot. Én mindensetre kifogom vinni a gépen, azt meglájuk, -5 fokon mennyit lehet húzni a gépemen
CSÁ!
DOMy -
domi007
őstag
gadamer ime egy regebbi hozzaszolasom
Hi eb,
Szóval van nekem egy Samsung SP1614C-SATA vinyóm. Nincs is vele semmi baj, csak éppen az everest szerint (az újabb 2.20 ast, illetve a régi 1.50-est is kipróbáltam) 42°C fokos. Szerintem ez túl magas. Szerintetek?
na, remenykedjunk, vki segit. en beraktam egy hutoventilatort, de semmi nem valtozott.
Varjuk a segitseget.
Domy -
domi007
őstag
UP!
Elég halott ez a téma.....
Vki esetleg?
THX! -
domi007
őstag
Na, a vita lezárására:
A venti a házban benne van, és fújja a vinyóra a levegőt. Ebből a szempontból szinte mindegy, hogy szív, vagy fúj, mert, ha :
szív: akkor átszívja a vinyó alatt a forró benti levegőt.
fúj: akkor befújja alá a levegőt, ami még mindig a benti, meleg, de abból a szempontból jobb, hogy a közelében van egy venti hely, egy első ventinek, tehát ott bejön némi friss levegő.
Most azon gondolkodtam el, hogy mi lenne, ha erre az első helyre beraknák egy halál csendes venti, amiből egy egyszerű fanduct (remélem jól írom), szóval egy levegő alagúttal bevezetném a néhány lyukon a vincsi alá a friss, kinti levegőt. A vincsi alól a kicsit melegedett levegő továbbszállna az alaplap felé, és végül kiszívná a táp/kiszállna az üres hátsó, szívó venti rácsán.
na, ez hogy hangzik? -
domi007
őstag
Hi eb,
Szóval van nekem egy Samsung SP1614C-SATA vinyóm. Nincs is vele semmi baj, csak éppen az everest szerint (az újabb 2.20 ast, illetve a régi 1.50-est is kipróbáltam) 42°C fokos. Szerintem ez túl magas. Szerintetek?
Egyébként a házamon a vinyó keret alján van néhány lyuk egy ventinek. Be is raktam egy öreg P1-es hűtőt, de semmi nem változott. Pedig a venti fújja a levegőt (lehet egy nagyon picit hallani), és a levegő valszeg el is jut a vinyóig, de az mégsem hűl le egy picit se...
Várom hozzászólásaitok!
THX!
Domi
u.i.: vki még egy másik topicban nem értette, hogyan szereltem be a hűtőt. álljon itt neki egy rajz (made by MS Paint):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken X62
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest