-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Ez jó tipp volt, beállítottam én is, nagyon király.
(#17792) sunnysys: Érdekes, mert az XBMC-t mikor régen próbáltam, még a menübe való lépkedés is akadozva ment, le is töröltem egyből. Most nemrég ajánlották itt valakinek így megint tettem egy próbát. És láss csodát nagyon jól megy most nekem. Az automata freki váltó nagyon zsír. A 24p-s TV-mmel összhangba van nagyon. Felismeri rendesen, mert a 24fps-est 24Hz-re váltja a TV-n, a 25-öst 50Hz-re.
Remélem már nem lesz több anomália, mert nálam is mindig volt valami a lejátszókkal /egyszer jó, egyszer nem/. Nálam jelenleg lejátszónak ez vezet, ezután a SplashProEx majd az MPC HC.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest