Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PongiBandi
tag
válasz
WonderCSabo #11536 üzenetére
Hát valahogy úgy, ahogy azt a Splash Pro csinálja, a technikai részleteit nem tudom, nem is érdekel. Azt viszont tudom, hogy én korábban kb 4-5 évig az MPC (később MPC-HC) + ffdshow + AviSynth képjavító algoritmussal néztem, méghozzá az egyik legjobban bevált AviSynth sript-el (Seeshaw/Spresso), ráadásul 720p forrást néztem ezekkel, nem gagyi divx-eket vagy dvd-ket. Akkoriban (értsd: évekkel ezelőtt) ugyanúgy volt aki nem értette hogy minek filterezek én 720p cuccot, "azon már úgysem lehet javítani", hiába csináltam screenshot-okat, nem akarta meglátni. Innentől fogva én ezen nem rugóztam többet, mindenki azt hisz és lát amit akar, az a fontos, neki jó legyen
Viszont ez a Splash Pro még rátesz egy lapáttal, és bizony be kell vallani, az AviSynth-es script-nek is odaver, ráadásul úgy, hogy közben a 24 képkockából 60-at interpolál (Motion²), amit az AviSynth is tud, csak éppen vagy a Seeshaw/Spresso képjavító script megy, vagy a framerate többszöröző, a kettő együtt semmilyen konfigon nem volt képes működni nekem, talán egy 8 magossal elmenne, de ezért meg felesleges ilyet venni, mikor itt a Splash Pro.
Ha viszont valaki pl nem kedveli a Motion² által elért folyamatos mozgást, mert szappanopera szerű élményt okoz neki, ami levon a film "eredetiség élményéből" (mondhatni művészi értékéből) azt meg tudom érteni, ez ugyanis már ízlés dolga. De hogy hol van több részlet, és hol élesebb a kép, az már nem (max nem tetszik...)
-
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #11536 üzenetére
Sajnos nem. Valahogy a GTX460 a gyanús nekem, lehet végigzongorázok pár drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% i7 150U 10mag 16/512 2K OLED
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9