Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#12519) dezz
Ja, lehet, hogy Spyre szólt a driver csapatnak, mert épp a legutolsó társalgásunkat követő beta driver óra lett jó.(#12521) WonderCSabo
DerectX alatt nem megy másképp, csak az OpenGL tud windowed 10-bitet. Szóval ha az nem játszik, akkor várhatsz valahogy úgy... az idők végezetéig?, mert nem lesz egyhamar új DirectX.
De én szeretem a D3DFS módot. Persze lehetne ezt sokkal jobban is csinálni. A madVR gyakorlatilag észrevétlenül áll át D3D módba, és vissza. (Lehet hogy te észre se vetted, hogy abban van, csak egy apró villanás.
)
(#12522) Johnny Cage
Hát, nem tudom...
Lehet, hogy az nagyon belépőszintű cucc, és hardware-esen sem tudja a 10-bitet.Ja, egyébként ATI-nál bugos a HDMI. Ha HDTV módokat használsz (a felbontások közt nem PC-t), akkor elkezd kéretlenül is variálni a level-ekkel. Olvastam már így fórumon, hogy vesződnek vele az emberek, akiknek 1920x1080-as a TV-je/projector-a, hogy nem tudja emiatt rendesen belőni. Az nem rémlik, hogy volt-e megoldás.
Még valami:
Ki kell kapcsolni az összes biz-baszt a CCC-ben! Mármint az ilyen dinamic contrast, noise reduction, edge enchancement. (Egyébként is, de a 10-bitet is bántja.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...