- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
Alulfagyasztos kombi hutot keresunk es volt par kiszemelt, de gondoltam megkerdem, hatha tudtok valami jobb ajanlatot
Eddig Whirlpool gepeink voltak, de nem ragaszkodunk hozza. Ami fontos, hogy alulfagyasztos legyen es feher szinu
A keret 180.000 HUF es linkelek parat, amit eddig neztunk:
Ha esetleg ma/holnap atveheto lenne az lenne a legkiralyabb
PSN ambushka8989
-
BB9000
senior tag
válasz ambushka #78952 üzenetére
Ebben az ársávban nem tudok jót ajánlani. Az általad kinézettek közül egyik se jó vétel, csak akkor vedd ezeket, ha szeretsz veszélyesen élni!
Mindig az olcsó a drága. Ha most a legalsó ársávból választasz egy kevésbé tartós darabot, akkor nagy a veszélye annak, hogy amint lejár a gari pikkpakk megint hűtőt kell venni.[ Szerkesztve ]
-
etokesc
csendes tag
Sziasztok!
Külön álló mikrót szeretnénk vásárolni. Keret 40.000Ft. Tudtok valamilyen készülékeket ajánlani?
Koszi!
-
Gömbike
senior tag
válasz etokesc #78955 üzenetére
Néhány ismérv azért lényeges lenne:
1. / hány főt kell kiszolgálnia?
2./ mire használnád? ( a melegítés manapság csak egy dolog, annál többre érdemes egy mikró)
3./ Mekkora legyen a beltér mérete?
Valami ilyesmi igények tudata könnyítene a válaszadásban.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
etokesc
csendes tag
válasz Gömbike #78959 üzenetére
Bocsi, máris pontosítok:
1, 3 fő használná
2, Általában csak gyors étel melegítésre és olvasztásra használjuk valamint a fagyasztóba rakott kenyér/peksütemény felfrissítésére. Pattogatott kukoricát csinálunk még benne.
3, Nos a litert nem gondoltam még át. De egy nagyobb 28 cm-es tányér beleférjen. -
Gömbike
senior tag
válasz etokesc #78962 üzenetére
Ebben pl mindent olyan ételt el lehet készíteni, amit hőlégkeveréses sütőben. A fagyasztott krumpli sütéstől, a sült csirkéig mindent. Ebben kettő magnetron van, a Crisp tál ( adják hozzá)segítségével minden megsül alul-felül ropogósra.
Azért raktam ez a gépet be Neked, mert a kereted környékén van az ára. Ez egy gondolat volt kipróbálásra.
De ha csak melegítésre használjátok, jó gépeket gyárt a Samsung, ( arra nagyon figyeljetek, hogy NE nyomógombos legyen, hanem vagy tekerős, vagy érintő felületes!), illetve mikróban, de csak abban itt Európában a Whirpool ( Bauknecht, mivel ez szögre wh, ők gyártják) képviseli a magaslabdát.
Jó még a Panasonic és az Lg is, de ezek már keretfüggőek.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Vendégségben láttam egy (beko) kombi hűtőt, aminek fura, kissé zavaró hangja volt. Benéztem mögé, és nem láttam hőleadó rácsot, vagy hogy hívják mögötte a rácsos izét.
-Ez hogy működik?
-Minden ilyennek ilyen fura hangja van?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Mosogatógépet szeretnénk vásárolni ,ezt a három gépet néztem ki .
Szerintetek melyik lehet a jobb ?- Bosch sms4HVI31E mosogatógép.
-Bosch sms2HVI72E mosogatógép
-Bosch sms2IVI61E. mosogatógépElőre is köszi a segítséget
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Korábban tettem fel itt egy kérdést Karcher magasnyomású mosóval kapcsolatban, de nem kaptam rá választ. Feltételezem, nem ez a megfelelő topik.
Úgyhogy a kérdésem most az, hogy tudtok-e olyan fórumot, ami kifejezetten ezekkel a gépekkel foglalkozik.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
leweegee
aktív tag
válasz 7Sony7 #78971 üzenetére
Általában csendesebbek az oldalfalba integrált megoldások, hisz nincs az a nagy csőkigyó a hátulján ami kvázi hangszóróként zajt kelt(het). Az, hogy te egy ilyen megoldást hangosnak tapasztaltál az csak puszta véletlen, lehet annál a hűtőnél valami nem volt a helyén, kotyogott a kompresszor vagy két cső összeért és ezt hallottad. Ez Bekoéknál nem életidegen sajnos, nem a gondos összeszerelésről híresek, az alsó/közép kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
Milka 78
nagyúr
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
Egy papíron 35dB-es hűtőnek mennyire kéne halknak lennie?
Vettem egy Electrolux hűtőt, amire ennyi van írva, de elég hangosnak tartom.
Konkrétan egy 20 éves Zanussi halkabb nála. -
kasu0707
csendes tag
Sziasztok CATA páraelszívókkal mik a tapasztalatok? Náluk találtam 75centist, megéri-e a 40k különbséget egy 60 centis Electroluxhoz képest?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz lowzor #78975 üzenetére
Annak elég halknak kellene lenni. Nincs mellette, körülötte valami, ami felerősíti a hangját?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Nagya21
addikt
Hali!
Most adom le javítáara az Aldis Ambinao 4in1 mikrosütőmet javításra.....
Hiba: az étel félmeleg(szó szerint egyik fele forró, másik fele langyi), a pattogatott kukorica nagy része elég-megég benne, nem pattog ki, ha hőlégesen használjuk, egy idő után kiakad nem mutat semmit, csak a konnektor ki-be......
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
-
lowzor
veterán
válasz Digitalpimp #78985 üzenetére
Egy szekrénybe van beépítve. Viszont ezt szerintem még halkít is rajta, mert beépítés előtt kipróbáltam, és úgy még hangosabb volt.
-
amargo
addikt
válasz kasu0707 #78982 üzenetére
Ilyen márka van nekünk is, az alacsonyabb hang miatt vettünk ezt a márkát, alapjában véve nincs panaszunk, nálunk ferde típusú van. Az emeletre is sokkal nehezebben mennek fel a szagok, csak nagyon ritkán éreztem.
Kb 2-3m van egy levegőminőség szenzor, ami korábban rántott hús esetén piros volt, most simán zöld marad.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Nagya21
addikt
válasz Gömbike #78990 üzenetére
Hali!
Úgylegyen......
Eddig volt egy noname Magnetron by toshiba mikronk, annak meghalt a tányérmotorja, aztán lett egy Delonghi, az lyánygyermeknél uzemel, aztán egy tesco gazdaságos(by elux által gyártatott kinai) anyóséknál uzemel, erre ez az Aldis meg most hülyékedik....
Mindegy kiváncsi vagyok a crisp-re, meg a párolóra is....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Beni2360
félisten
válasz Gömbike #78994 üzenetére
Gondoltam, csak nem birtam kihagyni.
Ráadásul GLX autlet nincs csak GRX.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gömbike
senior tag
válasz Beni2360 #78995 üzenetére
Egyébként teljesen jó a cucc, befér egy négyzetes jénai is
Nézegettem én is őket, de lenyílós ajtóval csak tányérost találtam.
Nálam megállítható fix-re a tányér, ïgyén is tudom a négyzetes edényeket használni
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Beni2360
félisten
válasz Gömbike #78996 üzenetére
Nekunk forgos van es van egy ős régi négyzetes jénai ami körönként egy enyhe koccanással forog. Valószínű, hogy szembe hátul. De nem tudja központosítani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csendes tag
Bestbuy szárítógép? Sosem volt, minden tipp, tapasztalatra kíváncsi vagyok, akár privátban, hogy ne itt legyen tele offolva, ha ez off egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik