Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz seger #62822 üzenetére

    Mi kerámialaposról váltottunk indukciósra. Semmi pénzért nem váltanánk vissza kerámiára!!! Sokkal gyorsabban melegít, viselkedése nagyon hasonlít a gázoshoz, mert ahogy visszaveszem a teljesítményt azonnal reagál rá. Pl amikor tésztát főzünk és felforr, visszapöccintem a teljesítményt és máris csak gyöngyözik. Ez a kerámiásnál úgy történt, hogy visszavettem a teljesítményt és egy kicsit félre kellett húzni az edényt, hogy ki ne fusson. És van még egy igen ütős előnye, hogy nem ég rá az étel ha véletlenül kifut. Sokszor átkoztam a kerámialapost amikor odaégett rá az étel és fel kellett vegyszerrel áztatni majd pengés vakaróval sikamikálni.
    Amire oda kell figyelni az indukciósnál, hogy olyat kell választani aminek a teljesítményfokozat szabályzása legalább 18 fokozatú. Így sokkal finomabb a szabályzási lehetőség mint egy 9 fokozatúnál.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák