-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Olyan espresso kávégépet keresek, ami igazán jó tejhabot tud csinálni erősen 50 ezer Ft alatt. Vagy külön tejhabosítót 20 alatt, ami valóban krémes habot csinál.
Ha létezik jó all-in-one gép akkor megéri lecserélni a meglévő kávégépet, de egyéb esetben csak tejhabosító kellene.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
peppe79
senior tag
válasz jaffa 2843 #41453 üzenetére
Rengeteg múlik a technikán is. Akár egy párszáz forintos kézi "pörgettyűvel" is lehet normális tejhabot készíteni, vagy egy ilyesmi kézi tejhabosítóval. Ha presszógéppel szeretnél tejhabot készíteni, ott meg nem árt a nagy gőznyomás, meg egy tisztességes gőzkar, ez viszont sajnos nem az 50 ezer alatti kávéfőzők sajátossága.
-
jaffa 2843
Ármester
-
MODERÁTOR
válasz jaffa 2843 #41458 üzenetére
Azzal nem tudsz latte arthoz szukseges minosegu tejkremet eloallitani. Szimplan tulhabosit.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz jaffa 2843 #41460 üzenetére
Sajnos nincs :/ catlernek neztem a tejhabositojat, azzal egesz jo allagu tejkremet lehetett eloallitani, de nem olcso cucc.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
nagyúr
válasz jaffa 2843 #41460 üzenetére
ilyen tejhabosítóm van:
De ez olyan habot csinál, hogy 10 perc után sem esik össze.
A kávét már rég megittad, de hab még a pohárban van és csak kikanalazni tudod."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz jaffa 2843 #41463 üzenetére
Aldis, már nem kapható.
Az újabb típusa volt 1 hónapja.
kb ilyen minőségű, ha nem jobb.
Ennyit szoktam én is belerakni, épp csak a keverőt fedi el a tej."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Teaway
veterán
-
n@p@lm
őstag
Üdvözletem!
Mosogatógép vásárláson (is) vacillálok.
Az AEG márkából mazsoláznék.
Milyen prioritás alapján lenne érdemes vásárolni?
Pakolhatóság, edénytartó, programok, fogyasztás stb.
Min 13 terítékest néznék, de ha 15 az sem baj.
Van valamilyen hátránya a 15-ösnek?
Mennyire tudnak megbirkózni a régebbi szennyeződéssel?
Ráégett kacsasütő, esetleg tepsi.
Totál laikus vagyok....szerk.:
Például ezt is nézegettem:
AEG FEE62700PM beépíthető mosogatógép[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
-
BBéci
legenda
válasz jaffa 2843 #41453 üzenetére
Itt a Kávé topik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
peppe79
senior tag
válasz Csabroncka #41469 üzenetére
Az enyém ugyan nem AEG, csak Electrolux, de annak meg gyári új korában hozzáért az alsó szórókarja a hátsó műanyag vízelvezetőhöz. A többi hibájáról nem is beszélve, de ezt már leírtam hatszázövenszer.
-
ribarszki
őstag
Az enyémben ugyan ilyen ropi pálcák vannak. Hajlik az egész kosár. Igaz ez Beko és 60k volt. Ennyi vigasztal.
Viszont a mosógép vásárlásom után egyre biztosabb vagyok benne, hogy mosogatógépből is (ha ez tönkre megy vagy eladom) a Miele belépő gépét veszem. Ott leglább nincs zsákbamacska. (hajló kosár, vízelvezetőhöz érő kar, stb..)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz n@p@lm #41468 üzenetére
Hali! Nekem a külön evőeszköz fiók fontos volt. Ezen kívül érdemes olyat nézni, amiben a tányértartó tüskesorok akár mind lehajthatók.
A régebbi szennyeződés mit jelent? Sok éves, ráégett zsírt nem szedi le teljesen, de a tányérok fodraiból, a bögrék füle tövéből a retket igen. Meglehetősen rácsodálkó élmény lesz az edények sokkal nagyobb tisztasága. Én ezt Jar Platinum használatával írom.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Erről a hajszárítóról mi a véleményetek? Úgy egyáltalán a Babyliss márkáról? Nem tudom, hogy minek köszönhető a „könnyű” kivitel. Mindösszesen fél kiló az egész, ami nem tűnik túl nehéznek.
-
Wajk
addikt
Csütörtöktől az Aldiban, lesz két slágertermék akcióban, akit érdekel:
EASY HOME Páramentesítő készülék 20l/nap - 39.900 Ft
TANDIL Mosogatógéptabletta All-In-One 70db - 1 599 Ft#Akció
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
n@p@lm
őstag
Köszönöm mindenkinek.
pepe79 visszaolvastam, te tényleg kifogtad az Electroluxal.
tomtyi : régebbi szennyeződés, például kacsasütőre ráégett fekete maradvány.
Mondjuk most a 4 év gari azért kecsegtető.
Alszom még rá egyet. -
numera007
tag
Így van, és teszem hozzá, hogy egy 5 éves géphez már nincs nekik alkatrészük. Pedig nem a legolcsóbbat vettem, de a kosarakról mállott le a festék, rozsdásodtak. A szervíz közölte, hogy alkatrész nyista. Szeretem az AEG-t, de kissé csalódtam akkor benne.
-
peppe79
senior tag
Nálunk a gyerek miatt lett aktuális a párásító. Végignéztem a boltok és webshopok kínálatát, de a megfizethető darabok nagyon kis gyengécskék voltak. Inkább elkértem a szüleim régi Hydromat párásítóját, úgysem használják már. 1985-ös gyártás, de a mai napig hibátlanul üzemel. És ami a leglényegesebb: faék egyszerű, így a takarítása is nagyon könnyű (a legionellát elkerülendő).
-
nyikszi
őstag
válasz n@p@lm #41485 üzenetére
Nekünk AEG van, még 3 éve vettük. Meg vagyunk elégedve vele, csodálkozva olvasom az itteni hsz-ket, hajló kosarakról, meg másokról. Most kb. két hete mentem haza (kivételesen reggel indítottam el a mosogatást, nem este) és valami sípol. Hát bizony a mosogatógép volt. Az aljában állt a víz, 50-es hibakód. De nem tudom miért lehetett, azóta (kopp-kopp-kopp) is működik tökéletesen. Nem jön le a máz róla, nem ér semmi sehova, nem hajlik semmi. Szépen mosogat, nekünk (is) ez volt az első mosogatógép és nálunk is volt az első mosogatás után a HŰHA érzés AEG Favorit 55310V10 van egyébként nekünk.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
peppe79
senior tag
válasz nyikszi #41489 üzenetére
Adja az ég, hogy ne is legyen vele soha bajod! De az, hogy egyszer maga alá vizelt, sajnos nem hagyható figyelmen kívül. A tiédben ugyanolyan nyomásérzékelő van, mint az én Electrolux gépemben. Az relatív könnyen képes eltömődni.
Én a korábbi "hibalistámat" kiegészíteném azzal, hogy időközben "valahová" lepottyant, és köddé vált a felső kosár gumiütközője. Ugye, ez akadályozná meg, hogy a kosár közvetlenül nekiütközzön a mosogatótér hátsó falának, megsérítve annak felületét (így kezdődött az alsó kosár mögött is korrodálódni). Lehetne hozzá vásárolni ezt a kis apró ütközőt, potom 935 forintos darabáron, de én már nem kívánok pénzt költeni rá.
A másik, relatív "friss" hiba, hogy már a harmadik alkalommal ugrik ki az öblítőrekesz fedeléből a pici rugó, és a kis reteszgomb. Még az a szerencse, hogy a mosogatógép előtt elég nagy üres tér található, így ezúttal is sikerült megtalálnom, kb. 2,5 méterrel arrébb, a földön. -
pjen
félisten
Van egy kb egy éves LG DD előltöltős mosógépem.Az utóbbi pár mosásnál kicsit elmászkál,pedig az elhelyezésében semmi sem változorr.Lehet mennek tönkre a lengés csillapítók?Még bőven garis,hívjam a szervízt?
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
nem vagyok jártas háztartási gépekben, ellenben szeretnénk vásárolni egy porszívót.
Alapvetően száraz körülményekre alkalmaznánk.
A Shell-nél van most Philips promóció, szerintetek ez megérheti ebben a kategóriában?
-
ribarszki
őstag
Ezért tettem offba, nagyon-nagyon gonosz kacajjal Vicc volt, személyes vélemény csak, én nem vagyok oda a Philips termékekét, de ez teljesen irreleváns, nem komoly.
Ha lenne jó árban kuponnal porzsákos, akkor jó deal lenne.Iletve ami nem szimpi bennük, hogy a MM-ban brutálisan nyomják a Philips vonalat porszívók terén. Tök mindegy milyen elképzeléssel mész be, (Electrolux, Bosch) a végén úgy a Philipset nyomogatják a kezedbe, hogy de ez sokkal jobb gép.. Sajnos ez teljesen általános jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz yoogie #41499 üzenetére
Ebben a kategóriában porzsákos Electrolux. Eldobható, szintetikus S-Bag porzsákrendszere van. Kicsit többért sokkal csendesebb Electrolux gépeket is kapsz. Sokkal többért meg Miele gépet. De 30-50k között az Electrolux jó vétel ár/érték arányban.
De 25-30k körül sokan használnak nagy megelégedéssel Sencor Tizio gépet is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest