Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BB9000

senior tag

válasz canniball #27129 üzenetére

Bosch vs. Whirpool indukciós főzőlap tapasztalatok:
    1. A Bosch 10 + év használat után sem nézett ki olyan leharcoltnak, mint a Whirlpool-om, amit kb 3 éve használok. Van rajta valami "szuper" bio bevonat, de nagyon karcosodik. Nekem inkább úgy legyen bio, hogy legyen tartós és ne kopjon el.
    2. A főzőzónák mérete és elhelyezése nem jó. 4 kicsi zóna van és csak egy nagy a bal alsó. Van egy bővítős is, de az meg már túl nagy. Ezt előre nem láttam és erre nem is gondoltam a választáskor, mert a Bosch-ban minden pont optimális volt. (nekem)
    3. Méret eltérés van. A Bosch 80 cm széles volt, a Whirlpool pedig 77 cm szélesre csinálja direkt kiszúrásból.
    4. Bosch ban volt egy automatikusan kikapcsoló extra gyors melegítő fokozat. A legnagyobb fokozat után következett, A-a neve. Ha felforrt amit odatettem átváltott a legnagyobb számmal jelzett fokozatra. Whirlpool ilyet nem tud.
    5. Whirlpool időzítő órája siet. Beállítom 10 percre és 3-vagy 4 perc múlva lejár. Nem is használom épp ezért. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom!
    6. Több főzőzóna használatakor ha az egyik már kész, akkor a Bosch esetében egy érintéssel kikapcsolható volt csak az az egy zóna. Whirlpool-t meg vissza kell tekerni nullára. Irtó kényelmetlen, ha már hozzászokott az ember a másik módszerhez.
    7. Ha bármi közel kerül a Whirlpool érintőgombjaihoz, azonnal csipog és utána kikapcsol. Még akkor is, ha rajta van a gyerekzár. Ez lehet(ne) jó dolog is, és biztos meg van az értelme, de gyakran előfordul, hogy a sütőből kivett forró tepsit nem tudom máshová elhelyezni arra a kis időre, amíg a félig kész ételt fűszerezem, vagy pl. átrendezem a tepsiben. Ez alatt folyamatosan csipog és idegesít. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom!
    8. Bosch magától kikapcsolt, ha kifutott az étel. Whirlpool ilyet se tud. Simán ráégeti a szélére a cuccot.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák