Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #17 üzenetére
Nem könnyű az biztos. Nekem is majd 1 hónapba került de szerencsém volt :D
ROTEL, Audiolab, Puccini, NAD, Mission Cyrus One hírdetés van az apróneten. Egyébként célszerű szétnézni a kereskedőknél is mert sokszor számítanak be. Sűrű nézegetni a biziket, zálogházakat (én az Audiolad 8000S-emet ott vettem 40-ért ami újonnan majd 300!) és az aprókat. És sok sok türelem, de szerintem megéri
Üdv: DDL -
DDL
őstag
Akkor folytatom a sort :D
Használtban (újat ennyiért sem vennék):
- Rotel RA960BX (50-60e) nagy (viszonylag) szufla kissé durva, rockos hang de jól hallgatható
-Mission Cyrus One: mint a NAD3020 de kicsit mindenevőbb
-Mission Cyrus TWO: (50-60e) mint a rotel, de lényegesen nyugodtabb, finomabb hanggal. Háklis a hangszóróra
-Audiolab 8000A (90e): mindenevő jól hallgatható, de egy kicsit erőszakos. Nem kényes a hangszóróra.
-Audio Analog Puccini (90-110e): Kissé sávhatárolt alul fölül, de kellemes hallgatni. Rockra nem igazán való. Nagyon háklis a dobozra!
-Marantz PM66KI (90-100e): Egyenletes, de klasszikusra nem jó
-Musical Fidelity A1 (80-100e): Kissé vérszegény, de zenei hang. rockra alkalmatlan.
- Titkos tipp: ORION SE260 kissé kipofozva feljavítva (25-30e a tuninggal együtt)
Stb, stb.
bélanéni
őstag
ja és még csak annyit, hogy mozi-erősítőn ha zenét is akarsz hallgatni, kb. 5X annyit kell fizetned érte, hogy megközelítse a sztereó hangminőségét. ez nem vicc!
(bár szerintem nem is létezik NAD3020 minőségű házimozi :) ) -
bélanéni
őstag
válasz
Sixkiller6 #8 üzenetére
Az erősítő ha használt is jó:
- NAD 3020: régi erősítő, nagyon jó a hangja (kb. 100.000-ért veszel ugyanilyen minőségű új sztereó erősítőt), nincs hozzá távirányító, 25.000-30.000-ért lehet hozzájutni használtan.
- valamilyen ROTEL
Ha új kell:
- NAD C320BEE: új erősítő, Octogonaudio a MO-i forgalamazó, ott 89.000 ft-ba kerül, hangja állítólag szinte ugyanaz, mint a 3020-é, annak a mai típusa, távirányítóval.
- ROTEL RA-02: állítólag nagyon jó hangja van, EISA díjas lett (Európában a kategória legjobb sztereó erősítőjének szavazták meg), 140.000 ft-ba kerül újonnan, használtan 90.000-100.000-ért szokták hirdetni.
van még sok jó gyártmány, de ezek a megfizethetők között a legjobbak. -
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #8 üzenetére
Következő kérdés: Mire akarod használni?
(Csakazért is megkérdezem mégegyszer :D )
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #5 üzenetére
Mennyi maniért?
TitiRii
senior tag
miért ne szolna?
minden ilyen kütyön van stereo 4 4.1 5 .1 üzemod
sőt
ezeknek kombinácioa pl 2.1 meg ilyenek
nekem is per pil hangfal hiány miat stereoban szol pedig 5.100 as
de neha rakötök mélyet és azt is e lehet neki álítani
(sony str-de545) -
khalox
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
Ez attól függ, hogy a forrás milyen. Ha többcsatornás és sima sztereoként akarod, hogy kijöjjön az erősítőből, akkor kijön, de sok köszönet nem lesz benne. Ld. az előttem szólót.
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
El nem veszik (már ha tudja ezt a funkciót) hang. Csak mégnagyobb lesz a káosz. Meg érdekes új effektusokat fogsz hallani. Márha egyáltalán nem csak sztereó a forrás.
Üdv: DDL
u.i.: hiszi a piszi! :DD -
Sixkiller6
őstag
vki pls...
-
Sixkiller6
őstag
hali mindenkibe!
kérdésem az lenne, hogy a tervezett házimozi erősítőm (yamaha 440) tökéletesen fog-e szólni egyelőre sztereó módban? vagy elveszítek pár csatornát?
nekem az lenne a logikus és természetes, hogy van rajta sztereó mód és úgy működve a két frontra keveri be az összes sávot. de egy hifi fórumban azt írták, hogy nem, mert elvész néminemű hang.
mi az igazság?
thx
six
ui: DDL: megígérem, hogy ez az utolsó topicom a témában... :))
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen routert?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest