Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
értem. Csak azért, mert olvastam már ilyenről, csak magyarázatot nem találtam a miért-jére. Ugyan is, most lett megcsinálva a tetőtér, teljesen gipszkartonnal vagyok körülvéve, és akkor egy hirtelen ötlettel eszembe jutott, hogy a következő festés, javításoknál, lehet nem is lenne butaság. Nos úgy tűnik ennek megint csak neki kell feküdni és olvasgatni róla bővebben. Mert ez már nem egy nagy munkával járó feladat lenne és teret nyerve, végképp nem lenne hülyeség.
Véleményed szerint ? -
DJ WOKKY
addikt
ez tökéletesnek bizonyul, ilyet sajnos nem találtam. De köszi szépen. Kicsit jobban utána olvasok.
szerk.: jelenleg 20k használtan
Ez 2006-os modell, akkor biztos vagyok benne ennyi volt a bevezető bolti ára. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Vikthor #47358 üzenetére
Egyelőre maradok egy optikai hangkártyánál. Megnézem menyivel lesz szebb a minőség. Aztán természetesen nem vagyok ellene a hdmi-s kivitelnek sem. De előbb érzékelni akarom a két jel közötti különbséget.
Várhatóan nagy szintű lesz a javulás ? Vagy csak apró dolgokban ütközik majd ki ?Valamint az alaplapon abit ax-78-on van optikai kimenet, viszont az analóggal óriási a különbség az integrált és a kártya között, természetesen a kártya javára. Még úgy is, hogy ez a kártya szerintem kétszer öregebb ennél az alaplapnál
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Rendelkezem egy Denon AVR-1306 típusú házimozi erősítővel.
Eddig analóg jellel kapta a jeleket a pc-ről, most viszont szeretnék átállni digitálisra.
Viszont a jelenlegi SB Live 5.1-es hangkártyámon csak jack kimenetek vannak. Ezért kérném a segítségeteket.
Milyen hangkártyát és milyen kábelt használjak a még jobb és szebb minőséghez ?
Esetleg valakinek van hasonló tudású erősítője. Egyelőre csak 5.1-es filmeket használtam ki alapbeállításokkal. Ezen szeretnék egy kicsit turbózni.Köszi előre is
-
DJ WOKKY
addikt
Helló!! Nekem egy Denon-om van, és ami azt illeti nagyon nem bántam meg, h ezt vettem meg, mert ezen megvan minden ami kell.... (ki-bemenet, hangzásmódok,hangminőség,stb) Kicsit technikailag is megközelítve a yamaha is jó, mint hi-fi erőssítő, de mint házimozi, úgy már sztem kicsit gyengébb a "tudása", mint a denon, vagy akár a maranz-oké!!! Bár ilyen árakban nem beszéletünk, "rosz" cumókról, de én hallottam a külömbséget egy yamaha, és egy denon között, ( és a hangszorok között nem volt olyan klömbség, h ezt befolyásolhatta volna )Így hát az én kis 7x110W-os erőssítőmhöz vettem egy Jamo 5.0-ás hangfalszetet.(Front:120/80W, center:120/80W, hátsók: 80/60W) és későbbmindehhez vettem egy SAL 120W-os mélyet. ha érdekel 1-2 kép az összhatásrol szivesen csinálok, és küldök !!! De a döntés nállad van!!! De mondom mind zene, mint házimozizásban tuti jobb a denon... sztem egy márka van előte: ez nem más mint a maranz.... Jó vásárlást bye
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Micro Four Thirds
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest