Hirdetés
Aktív témák
-
Ninoka
tag
Én merem ajánlani a Heco Victa 500-at. Szettel mindig jobban jár az ember, mert lényegesen olcsóbb, mint ha darabokból veszed meg. Nekem csak egy nagy bajom van ezekkel a szettekkel, mégpedig az, hogy általában úgy van összeválogatva, hogy ha létezik kétféle háttérsugárzó, akkor általában a kisebbiket adják a szetthez, és ugyanígy a center van esetleg a sub is, mindig a legkisebb kerül be a szettbe, és ezen nem lehet változtatni.Esetleg a nagyobb (drágább) frontokhoz adják a nagyobb háttér és centersugárzókat, pl a Dali. De azért nem ez a jellemző.
Egyébként én régebben úgy hallgattam zenét, hogy szólt az összes hangfal. De amióta megvettem a 2 Heco-t, azóta csak sztereóban hallgatok zenét, és sokkal jobb így, mintha az összes hangfal szól. Így gyakorlatilag nem sok jelentősége van, hogy mekkora a többi hangfal. Egyedül csak akkor, amikor pl koncertet nézek, és 5.1 hang van a lemezen, mert akkor úgy hallgatom. Ilyenkor viszont már nem bánom, hogy a nagyobb háttérsugárzókat vettem, nem a kicsiket.
Eddig nem volt szub a rendszeremhez, mert nem nagyon éreztem hiányát. Aztán vettem egyet, de igazából nem sok jelentősége. A két 500-as front szub nélkül is nagyon jól szól. -
Thuglife
senior tag
Itt sokan dícsérik a Heco-t, és is a Victa szetten gondolkodok! Ennyiért még van Wharfedale Vardus 300 szett is, és most csak egy 10essel drágább a Mission Mv-8 szettje csak arról nem sokat tudok... Valaki hallott már Missiont?
U.i: Egyébként Sub ládában jó a Yamaha, talán abban a legjobb...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest