- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
tag
Megoldódott a gondom , átküldték végre a használati utasítást .
-
Sántha Lajos
tag
A Yamaha RX-V 458 - as erősítő magyar használati utasítás megvan valamelyikőtöknek pdf formában ? Ha igen , megköszönném , mert az Extreme Digital - ban csak magyart adtak, csak a gyors útmutatót .(minimális angol tudásom azért van , meg rájöttem hogy kell a pdf fájlt átkonvertálni , és fordítani , de azért kényelmesebb lenne a magyar nyelvű).
-
Sántha Lajos
tag
Remélem BBéci elmultak a rémálmaid .(ne vedd sértésének , csak viccelek ). Azt nem vitatom hogy amit írtatok többen a hangfal távolságokról , hogy távolabb kéne rakni egymástól , ez így van .De mint írtam jelenleg a szoba adottságai miatt , ezek maradnak ott ahol eddig . Már eddig is be volt kötve a Victory 800 - ba , két kisebb hangfal , ezek a center melett voltak , ezeket most lecseréltem nagyobbakra (Magnat 202) ,és érezhetően jobban szól a rendszer .Bár azt azért sejtem , hogy páran ki lesznek itt akadva azon hogy , az álló hangfal párba még bekötöttem (összesodortam a vezetékeket), még két hangfalat . Tudom ez teljesen szabálytalan így , de több éve használom így a hangfalaimat , soha semmilyen probléma nem volt velük .
[ Szerkesztve ]
-
Sántha Lajos
tag
Rémálom ide vagy oda , a képtől balra van egy szekrény , mellette a fal , nem tudom máshogy elhelyezni , a bal surround hangfal van csak egy kicsit eltolva balra .(ne ezt most jó hülyén fogalmaztam meg) . Mindenesre köszönöm a válaszokat .
-
Sántha Lajos
tag
hangfalaim se képviselnek túl magas kategóriát , nekem ennyire futotta , de nekem ilyenre volt csak pénzem ,és áraikhoz képest (tudom ez szubjektív vélemény) , elég szépen szólnak.
Magnat Victory 800 , Yamaha NS -E 55 center és két surround hangfal , na a mélynyomó nálam elég speciális mert , csak annyira voltam régen hülye ezekhez a dolgokhoz , hogy képes voltam egy passzív autóba való mély ládát megvenni , végül egy SAL mély ládának az erősítőjét szerkesztettük bele , így tudtam már aktív - ként normálisan rádugni az erősítőre . -
Sántha Lajos
tag
lenne egy kérdésem .Van nekem egy Yamaha RX-V 361-erősítőm.(meg hozzá megvan az 5.1 különálló hangfalak.)Azt kérdezném , hogy miben nyújtanak többet az újabb modellek. Arra gondolok hogy képesek e jobb hangminőséget produkálni ugyanazokkal a hangfalakkal ? Hogy kicsit pontosítsak 100 000 - 150 000 Ft-os árkategóriára gondoltam , és inkább zenét hallgatok sokszor , filmet ritkábban .
-
Sántha Lajos
tag
Az avx. Hu oldalon egy Denon 1400 h erősítőt adna el valaki 60 000 Ft ért. Ez hogy létezhet? új ára 170 000, még használtan is 110 000 Ft körül ment el.
-
Sántha Lajos
tag
Kérdeznék egyet .Van nekem egy Yamaha RX-V 361-es erősítőm , nem mai darab , de szépen működik . Majd ha lecserélném egy újabb modelre az is Yamaha lenne (nekem elég az 5.1). A kérdésem hogy mi a különbség az RX-V , és a HTR széria között ?
Azt persze látok hogy minél feljebb megyünk árban annál több a csatlakozó , és annál jobban támogatja az újabb szabványokat az erősítők .
De hogy példát is írjak :
Yamaha HTR-2071 80 000 Ft
Yamaha RX-V385 110 000 Ft
Van itt egy harmincezres árkülönbség . Természetesen majd olyan erősítőt vennék majd meg ami semmilyen téren nem lenne visszaesés a mostani 361-es cuccomhoz képest .spórolni ezen nem fogok , ha van értelme akár a 485 -öst is megveszem majd , csak nem tudom lenne e értelme , nekem több pénzt költenem .
-
Sántha Lajos
tag
Hello. Tanácsot szeretnék kérni , álló hanfgal ügyben . van egy Yamaha erősítőm ,centerem , két hátsó hangfalam ,MNC Penta mélynyomóm , és egy Magnat Victory 800-as állóhangfalaim , ezeket cselném le valami komolyabbra .
két hangfalpárt néztem ki , ebben szeretnék tanácsot kérni melyik lehet a jobb ?JBL Arena 180
magnat monitor supreme 2002
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4