Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
Én még lusta voltam megmérni, de akkor bőven elég a tiéd is, nem tudom a tápodnak milyen a hatásfoka de még 80% al számolva is marad 20w tartalékod.
Igazából úgyis vennem kellett mert nem volt itthon elfekvő noti tápom, úgyhogy akkor már inkább az erősebbet vettem, alig volt árban különbség. Így meg még van tartalékom akár 6 * 6TB ig is egy bővítő kártyával. -
dmon
aktív tag
válasz
vargalex #2647 üzenetére
A HDD-k már megvannak sajnos.
Az asztali gépemből vándorolnának egy dedikált NAS ba. De a házban gumis rögzítéssel lesznek, direkt ilyen házat néztem, most is azon vannak az Antecben és semmi hangjuk.
A méret is fontos, a 3 HDD együtt 9 terra, kis vinyóval nem lenne olcsó. -
dmon
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani valami minőségibb de nem túl drága tápot amivel egy Q1900DC-ITX elvisz 3 darab 3,5 es vinyót meg egy SSD-t ?
Vagy ez felejtős, és inkább a normál tápos Q1900-ITX et vegyem valami halk normál táppal (pl. [link]) ?
A hang és a fogyasztás fontos lenne, folyamatosan menni fog elvileg.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- nJoy Horus Plus 2000
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest