Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz
bkercso #36209 üzenetére
De amit számol azt meg fölösleges megnézni, mert egyrészt nem pontos, másrészt hiányos, harmadrészt félrevezető (főleg, ha még kezdő vagy).
Azt meg fejből is tudom, hogy mekkora doboz lehet jó egy adott hangszórónak, de egyébként a táblázat ebben sem segít, értelmetlen több száz litereket fog kiírni egy, az ő képletei szerinti mondjuk nem QB3 T-S arányhoz.
Klinger nem referencia. Tele van hülyeségekkel a könyv (bár ez a része asszem félig-meddig korrekt, hiszen az elméletet nyilván nem ő találta ki, csak hiányos, és túlhaladott).
A friss WinISD-vel nem egyezik az eredmény, nem is egyezhet, a két program teljesen másképp paraméterezhető, más lehetőségekkel. A WinISD akár normálisan is használható, csak nem úgy, ha bepötyögöd a T-S adatsort és megnyomsz egy gombot. Úgy egyik program sem ad jó eredményeket.
És ez nem "benyögés", hanem tény. Személyeskedni meg fölösleges. Szerintem én nem tettem sosem. Vajon kívülről ez is látszik? Légyszíves használj normális hangnemet velem. Pont ezért nem akartam részletezni, mert tudtam, hogy személyes támadásnak veszed, és megsértődsz. Pedig nincsen min szerintem.#36210Donki Hóte
xD Van Harman Törökországban?
Amúgy tényleg.Csak azt nem tudom, hogy lesz a magyarból mogyoró a kínai címkéken néha.
#36208tvamos
A Pio hangszórók általában gyengébbek szoktak lenni, mint a JBL mélyek. És vagy nincsenek még T-S adatok sem, vagy nem pontosak.
De most komolyan mi ez az adatsor.Ennyi a fölösleges infó belőle kb.
A TS-A300S4 így ránézésre valahol a WS1200-hoz hasonló lehet képességekben, de attól kevésbé érzékeny, bár ahogy emlékszem, régebben a Pio-nál kisebb volt a lengőcséve átmérő, 37mm 50 helyett, ami jóval kevesebb elektromos terhelhetőséget jelent. Most erről nincs adat, vagy csak nem találtam.
Hát, bármi a falra/plafonra szerelhető
kérdés, hogy mekkora az a dolog, ami elfér ott. A lehetséges maximális méretekbe belefér legalább maga a hangszóró? Ha nem, akkor tényleg ott a lapos WS1200, amit először írtál.
#36211Honda567
Ahhoz elég, hogy ne menjen tönkre nagyon könnyen a magashangszóró. Hangszórófüggő természetesen, de inkább a 2,2uF körüli értékkel kezdd. Meg nyilván nem polarizált kondenzátorral (NP elkó vagy fólia).
Ha többet akarsz megtudni és pontosabban, akkor el kell árulnod, hogy milyen hangszórókat használtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest