- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz volandy #76758 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de milyen vastagon öntöttétek azt a betont? Mert én pl. pont most vagyok túl egy szoba padló teljes újrabetonozáson, ugyanis az 55-ben épült régi családi házban olyan padló volt a szobában, ahol helyenként jó ha a 3 cm vastagságot elérte. Na ott simán beszakadt még egy ágy láb alatt is. Teljesen össze volt már repedezve a padló.
Arról nem beszélve, hogy vízszigetelés nélkül lett leöntve a beton simán a szűz földre, és dőlt be a házba a talajpára a padlón keresztül.
Nem viccelek, volt hogy 68-72% páratartalom volt a helyiségben. Na feltörtem a francba az egész padlót, kiszedtem alóla a földet 20 cm vastagon. Ment bele kavicságy, kb. 5-6 cm szerelő beton, vízszigetelés, hőszigetelés, majd a tetejére átlag 8 cm vastag beton. Megkötött a beton, már első pár nap után érezni lehetett a különbséget, hogy nincs akkora páratartalom, és megszűnt a dohos szag is. Most 2 héttel utána a szobában 55-58% a páratartalom. Azért az óriási különbség."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
- APC Back-UPS PRO 900VA BR900G-GR - Dobozos, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest