-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz juliabrilke #1299 üzenetére
De, szivartöltőről mennek, de ha hosszabb gyalogos/bicajos túrára megy az ember, akkor lehet hogy hasznos egy kicsivel nagyobb üzemidő, mint 2 óra.
S.Y.S: én is valami hasonlóra gondoltam...na majd nézek valamit. Bár eléggé "gyárinak" néz ki a kis fekete tok, ráadásul van rajta on/off kapcsoló is. Tehát szerintem ilyet lehet valahonnan szerezni, csak épp nem tudom honnan.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Lomex-ben vannak ceruzaelem tartók dögivel, és abba veszel cerkaelemeket, de én úgy oldottam meg, hogy van egy zselés 12V-os akkum amiről a Tecsós CNS-Aero-m kb 30 órát megy el. Az akku meg akkora mint 3 cigisdoboz egymás mellett.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
04ahgy
nagyúr
válasz KillHates #1302 üzenetére
Affene, megbecstelenítettem a Hilti márkát. Mert a 'Hili' az HILTI akart lenni.
Sebaj. Én nagymamám is úgy hívja a hűtőszekrényt.Tényleg, kell még a tuner? Nézz be a topikjába, ismét volt egy erőtlen próbálkozó, persze azóta is jelentkezik...
Nesa @ #1284: én is nagyon szépeket tudok vágni dekopírral ám! Be is linkelem íziben, csak töltődjön már fel!
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Dekopírral készült gépház-oldalfal. A fotóminőség nem a legjobb.
A képeken is látszik, hogy akkor még nem került fel a pont az i-re.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Tv
senior tag
Szervusztok! Csináltam egypár képet a házi tákolású gitárerősítőmről. Lusta voltam egyesével feltölteni a képeket. Ha valakit érdekel letöltheti őket innen egyben: [link]
Kb. 8mega. Az oldalon a Save to pc opció pár másodperc elteltével jelenik meg alul. További kellemes gányolást mindenkinek. -
Dani_kp
addikt
válasz Lindemann #1311 üzenetére
Kapcsolókat már találtam a héten rendelem is őket, ha minden jól megy . link
A festést meg még nem kérdeztem mivel pont nem volt otthon, de remélhetőleg a héten megkezdem a moddingot .
Amúgy egy kicsit átvarjáltam az ötleted. Annyi, hogy a floppy helyére mennek a kapcsolók és a ledek így az usb maradhat ott ahol van.
Meg a kapcsolók fedelét valahogy becsíkozom fekete-sárgára . vagy festéssel vagy szigszallaggal .https://ingatlan.com/33821564
-
horitomy
tag
[ Van egy hd4850 videókártyám ]
A 100fokos levegőt nem vezeti ki a gép hátulján. (forróságot csinál bent!)
Nektek jó fantáziátok van! Szerintetek miből és hogyan csináljak kivezetést neki.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
horitomy
tag
így néz ki az enyém is szinte.
A hűtővel nincs gondom, engem nem zavar, hogy több mint 100fokos (garancia van rá a többi inem számít), de a gép többi része azért mégse forrjon. Közvetlenül egy kártyanyílással lejebb kéne kivezetni csak azt nem tudm miböl "hajtogassak" kivezető csatornát. -
horitomy
tag
Megoldottam a videókártya légcsatorna dolgot.
Igazi gányolás, de 100% siker.
Mivel semmi erre a célra tökéletes anyagom nem volt ezért 1 cdtokból forrasztottam pákával egyet.
így már a 100 fokos levegő nem a gépben jár. -
horitomy
tag
válasz Stylewars_kp #1325 üzenetére
A videókártya csak 3-4 fokkal lett hűvösebb. alapon:79fok (cooler master elite 331 ház)
terhelésnél ugyanúgy 105foknál pörög fel a venti, de ezt már nem a gépbe tolja vissza. -
Stylewars_kp
őstag
-
pee13
senior tag
válasz horitomy #1326 üzenetére
105fok az körübelül tűréshatár.. Szvsz szegény lapka szépen megolvad majd ha nem csinálsz vele valamit, és égett kártyát nemhiszem hogy visszavesznek. 6k egy használt zalman vf1000
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Zalaymate
senior tag
Hali srácok!
No hát jelentem gőzerővel folynak a munkálatok a gépemen, amibe ugye a hangszórók lesznek beépítve!
Ígéretes az állapot, talán jövő hét végére elkészülök vele.
Ígérem a kész gépről az első képet nektek, itt a fórumon mutatom majd meg!
(= Zala =)
-
pee13
senior tag
Mivel nem volt 5,25 takaróm több, betoltam egy dvd-t
Alatta meg rácsos 5,25, hogy a vinyón keresztül menjen az air
[link]"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
horitomy
tag
válasz Stylewars_kp #1327 üzenetére
Azt nem szabad elfelejteni, hogy az ATI legújabb drivere (2napos) szabályozza a ventit. Ha a mérnökök úgy gondlják, hogy elbírja akkor engem a többi nem érekel. Garanciális a kártya. A halkság meg számomra nagyon fontos. Annyi biztos, hogy ahol kijön a levegő a gép hátulján ott nem nagyon szabad fogdosni a házat.
-
-
pee13
senior tag
válasz Stylewars_kp #1335 üzenetére
Jaja, régen ott volt a ventiszabályzó..
Elől: értelem szerűen a vinyók ventije
Kazán: találd ki, segítek: prescott
Kama: szittye kamakaze 80as venti"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Dani_kp
addikt
-
Nkboy
senior tag
válasz Stylewars_kp #1339 üzenetére
Köszönöm a gratulációt!
S.Y.S A negyedik képen három darab Stabilizátor IC (7808 számú) látható, hűtőbordára szerelve.
pee13 A vinyók mögött és a chipset hűtőn található 4 cm-es ventilátorok vannak rákötve. Kép[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Nkboy
senior tag
válasz Dani_kp #1343 üzenetére
Köszönöm szépen!
Működik rendesen, kipróbáltam.
S.Y.S. Melegedés szempontjából nincs jelentős változás, kb 2-3 fokkal kevesebb így. Hang szempontjából sincs számomra jelentős változás, talán annyi, hogy most velem szemben van, nem asztalban és házban. Ventik alig pörögnek.
Lindemann Neked is köszönöm a gratulációt!
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Noctua NH-C14S Processzor hűtő
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Corsair RM850x Gold 850W White / Fehér Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest