- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- OLED TV topic
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Esetleg azt is meg lehet próbálni, hogy szerezni 2-3-4 régi akár rossz alaplapot vagy VGA-t és beletenni őket külömböjő olajokba.
Várni akár pár hetet és kiderül, hogy melyik olaj lenne a jó és melyik nem."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Kasza08
őstag
válasz tupacamaru #1949 üzenetére
őőő..te hozzá tudsz jutni egy kis hidraulika olajhoz?
ha beleraksz egy számológépet és jó, akkor nem vezeti -
Klemens
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1953 üzenetére
Lehet.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz Kasza08 #1955 üzenetére
Én nem arra gondolok, hogy vízhűtést építeni csak vízhűtés helyett olaj menjen benne.
Kell valami kissebb teljesítményű szivattyú, nem hiszem, hogy egyik kisebb sem birkózna meg az olajjal. Kell még 2db cső meg egy nagyobb hűtő amin átmegy az olaj.
Persze ez szvsz jó megoldás lenne, de árban megint sok."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Szerintem "preparált" olaj kéne bele. Mi csak így hívjuk, sajnos nem tudom típus szerint. Vákuumszivattyúkba szoktuk tenni (Ge Lighting Tungsram). Teljesen vízmentes, szinte átlátszó, és nagyon híg.
Da ha valakit érdekel akkor meg tudom érdeklődni a típusát.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Klemens
őstag
Szerintem kérdezd meg, hogy mi is pontosan, hol lehet venni, na meg persze mennyiért.
Gondolom akitől megkérdeznéd, kicsit tudja is, hogy mi van benne, kérdezd meg, hogy forrasztást meg műanyagot (nyákot) bántana-e.
Eléggé kezdünk belemerülni ebbe az olajhűtés dologba.
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
nagyúr
válasz tupacamaru #1946 üzenetére
Szerintem ejtve lesz az olajos téma. A hidraulika olaj meg aranyárban van.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
fero02
nagyúr
Olvasván és nézvén ezt a sok mod "izét" ismét kedvet kaptam... de nem tudom mit csináljak...
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Klemens
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1973 üzenetére
Én megyek! Belépés ingyenes, tehát ott a helyem!
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1973 üzenetére
Bocsánat, most látom, hogy 18-án lessz...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Klemens
őstag
Csinálj újakat.
TESCO-Zsömle: 2008. október 25.-én, a radikalmod online magazin szervezésében, megrendezésre kerül a mod-tech HALL 2008, hazánk hetedik számítógépes PC modding versenye.
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Csinált már valamelyikőtök potméteres ventilátorszabályzót?
-
fero02
nagyúr
válasz Klemens #1983 üzenetére
Bakker ilyen nincs!
Feltoltam a képeket, megírtam a kommentet, csak küldeni kellett volna a postot, amikor a böngésző megfagyott az utolsó kép feltöltésekkor, kinyomtam és megjelent az üzi, h az IE hibát észlelt, ezért... leokéztam és elszállt minden. Rohadék mikroszoft. Dögölj meg billgeccci
-
tupacamaru
veterán
válasz Kasza08 #1952 üzenetére
Akkor egyébként zárt rendszer kell mert az olaj ha vizet kap akkor savasodik. Asszem. Most jut eszembe a szilikon olaj az teljesen átlátszó és elég híg is, csak szerintem elég sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Klemens
őstag
Nem szabad ilyen csúnyán beszélni, kérem szépen!
tupacamaru: Én eddig is zárt rendszerről beszéltem.
kételkedem: Juppí! Akkor tudnál nekem segíteni? 3 Ventit akarok 1-1 potival szabályozni.
Mit kellene hozzá vennem, mit, hova kellene forrasztanom, stb... ja, és baromi láma vagyok az elektronikához.
Nekem olyan kellene amit előlapi panelre lehet rakni és baromi jól néz ki, akár megvilágításos is lehetne."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
nagyúr
FIGYELEM MÁR CSAK 5 HSZ A 2000-IG! ÉN MÁR NEM SZÓLOK HOZZÁ ADDIG!
Mint topicalapító az alábbi neonos ventit ajánlom fel a kétezredik hozzászólónak:
Egy pöpec zöldessárga neonnal, dupla, mindentudó inverterrel. Meg tud hajtani még egy neont max. 50 cm-ig!!
És ráadásként hozzá egy egyedi spirálos ventirács! (magamnak csináltam 2 db-ot de csak egyet építettem be, nekem is ilyen van! )
Beépíteni kötelező, át nem ruházható![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
fero02
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1993 üzenetére
A csövek még mindig kinnt vannak. Utoljára kérdezem meg, h kellenek-e?
-
Klemens
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1993 üzenetére
Fero02: Az elektromos totyikot nem szeretem, ma is kérdeztem, hogy ilyen szabályzót hogyan lehet csinálni, aztán jött a válasz, hogy olvassak vissza 500hsz-t, annyiban valahol csak le van írva. Hát...kösz, de 500hsz-t...na mind1.
-
fero02
nagyúr
2k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest