- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabrielarky #40299 üzenetére
Arctic p12 pwm pst 5pack kell neked. Egymásba köthető csati van rajtuk ,ìgy elég 1db fan header az alaplapon. Drága ventiket nem szabad venni egy zalmaan hàzba.
-
gabrielarky
tag
válasz
gabrielarky #40288 üzenetére
Sziasztok,
Zalman Z9 házamban (5 éves gép) csapágyasak lettek a felső gyári ledes ventik, 2db de úgy gondoltam akkor már a hátsó kimenetit és a 2 elsőt is cserélném, tehát mind az ötöt.
Egy ezer éves hirdetésben láttam, pont ilyenek vannak benne jelenleg.A pénz annyira nem lényeges (mondjuk 8k / db max) mit ajánlanátok helyette? Ugyan nem ledes, de BeQuiet Silent Wings 3-t néztem a helyükre.
Azt tudni kell, hogy elcseszett egy alaplapom van (Gigabyte GA-Z270) és az M2 csatit (ami 1 darab van rajta) pont a proci közelébe rakták, tehát ha visszarakom a ház oldalát akkor eléggé stabilan 50 fok fölött van és nem szeretném, ha egy 1 terrás Samsung M2- EVO-t megsütne. Ezért gondoltam rá, hogy valami izmosabb, sok levegőt megmozgató de nem bazihangos cuccot szeretnék a helyére, hátha azzal majd jobb lesz az Airflow. Amúgy egy gigantikus BeQuiet speckó hűtű van a procin (i7700k), már nem emlékszem a nevére de épp befér a házba).
UPDATE: Annyit még hozzátennék, hogy ha jól látom az alaplapom leírásán, a venti csatik hibridek tehát elvileg 4 tűs PWM-es ventiket is tudnak kezelni nem csak hármasat ami gyárilag van benne. Viszont csak 3 lila csatlakozót látok rajta, de 5 ventillátort kéne lecserélni. Ezt hogy lehet megoldani?
Minden javaslatot szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest