-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz leviske #20344 üzenetére
Nincs mit!
(#20345) Tikakukac Hát igen,léghűtésben ez a teteje,a kompaktok nem hoznak jobb eredményt,az épített víz meg elég drága mulatság-eladásnál sokat buksz.A delid sokat hoz hőfokban,viszont én 1,28V fölé már nem mennék,legalább is 24/7-re.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz leviske #23695 üzenetére
Ha nem zavar a hangjuk,akkor maradhatnak-kivéve ha számít minden fok.Eléggé különböző 2 ventit néztél ki...Ha elárulod mi a cél,segítek választani.
(#23696) Solymi81
Vannak ezeknél a ventiknél sokkal jobb vételek is,de eső után köpönyeg ha már megvetted.
"Arra gondoltam, hogy lenne 2 elöl ami szív, 1 hátul ami fúj, és 1 felül ami szintén fúj."-Így jó lesz.
Porszűrőből rengeteg fajta van,de akár az asszony harisnyájából is készíthetsz![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz leviske #23698 üzenetére
Igen,a PCGH edisűn kiadás ventije elég gyenge,az enyém is az volt mikor vettem.Én rá és mögé is 1-1 Viper R-t tettem-semmi se tudja hozni azt a szintet hűtés terén.A két topnak ha nem zavar a hangja akkor megfelel a gyári,viszont előre én combosabbat keresnék a helyedben.
(#23699) ftamas0201 A gépnek a beépített védelem miatt semmi baja nem lesz,tesztelgesd nyugodtan.
Én 3 lépcsőben szoktam,első a net(8-10 ablak+Fhd videó),majd játék és végül IBT+Furmark.Így szépen kitapasztalod,hogy hogyan állítsd a ventiket.
(#23700) PuMbA Fúrógép,dremel gép csodákra képes a vastag lemezen is.Az elképzelésed a ventik irányáról közel sem ideális.Ha minden kötél szakad,akkor használtan már 2K-ért kapsz értelmes házat.
(#23701) Speeedfire A lapodon a pwr_fan nem vezérelhető,a cha_fan 1 és a cpu_fan 1 pwm-s,a cha_fan2 és a cpu_fan2(3pin-sek) feszültségalapon szabályoznak.Ha aljzatonként egyforma ventiket teszel az elosztókábelekre,akkor nem lehet gond.
(#23703) Jack Oneill Nem véletlenül mondták,azt amit-hátulra tegyed azt a ventit.
(#23707) syab19 Azt kell mondjam,hogy jócskán ront a hatásfokon-de lehet az is elégséges lesz-ezt neked kell kitapasztalni.Első körben próbáld meg 5 mm-re elemelni és ha a zaj nem csökken kellőképp,akkor jöhet a 10mm.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz leviske #24927 üzenetére
Hát a Cooltek nem épp a statikus nyomásáról híres...Csak 3 pin jöhet szóba házventinél?
Én feleslegesnek tartom a 2 Viper R mögé még egy ventit tenni-még az is lehet hogy többet ront mint használ.
Én előre és hátra keresnék komolyabb légszállítású ventit a házba-ez a legjobban járható út.
Ha ragaszkodsz az elképzelésedhez,akkor hátra hagyd a fenébe a ventit,tegyél 2 R-t a cpu-ra+ felülre a Macho felé egy 140-st.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz leviske #24932 üzenetére
A TY-142 nem egy erőmű,viszont csendes-házventinek ha be tudod szerelni akkor kiváló.A Cooltek nem egy rossz venti,csendes de azért a légszállítása a valóságban messze van a gyári leírástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest