- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz tomi5244 #10528 üzenetére
Még nincs is itt a nyár, de már most 42°C-ra ment fel a HDD mialatt kártékony programokat kerestem. Úgy, hogy van saját ventilátora. De ugye kellene a huzat a házban.
Bár a legoptimálisabb az lenne ha előre is tudnál betenni ventilátort ami szívja a kinti hideget így egy huzat jönne létre a házban.
Ezt a házat egy bizottság tervezte. Most egy darabig szemeztem az elöl de belül, alul lévő rögzítőhellyel, ahova ventilátort lehetne tenni. Ha kívül a bekapcsoló nyomógombot csak 20 mm-el lejjebb teszik, akkor pont a közepén lenne. Zseniális!
A ház oldalán van kiképezve hely egy ventilátornak. Van abban ráció, hogy oda teszek egy ventilátort, ami kintről szívja a levegőt be a házba, mégpedig közvetlenül egy csőbe? A cső a ventilátornál 90°-ban megtörik és úgy vezetem előre és le, ahol a HDD van?
Tennék be még egy HDD-t, de félek, ha semmit nem teszek, akkor egymásnak fognak befűteni.Annak mi az oka, hogy a ház oldalán kiképezték a ventilátornak a helyet, de csak kettő csavarnak van lyuk? Átlósan.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
válasz tomi5244 #10528 üzenetére
A hátsó venti mindenképp fújja kifele a meleget a te esetedben lévő oldalsó pedig szívja be a kinti hidegebb levegőt.
Arra gondoltam, hogy szerzek egy második* oldallemezt a házra, amire teszek egy 230mm-es ventilátort. Ez a legnagyobb, amit találtam. Remélem elég sok levegőt megmozgat. Azt nem tudom, hogy lyukakat fúrjak rá, vagy vágjam ki a ventilátor helyét (a rögzítőpontokat nem) és tegyek a lyukra fém hálót?
De akkor kellene rá további nyílás vagy nyílások, ahol távozhat az a rengeteg levegő, amit ez a 230mm-es beszív?
Talán nem is elég nyílásokat csinálni ahol a beszívott levegő távozik és kellenek ventilátorok, amik kiszívják a házból a levegőt?
Kellenek a házba olyan ventilátorok, amik a házon belül terelik a légáramot? De végül is ez egy elég nagy ventilátor. Talán a puszta erejével mindent megold.Bár a legoptimálisabb az lenne ha előre is tudnál betenni ventilátort ami szívja a kinti hideget így egy huzat jönne létre a házban.
Ez az, de hiába vannak a ház elején egész az alján kialakítva a rögzítési pontok a vázon, ha a külső burkolat zárt. Onnan semmit se szív be vagy fúj ki egy ventilátor. A fémlemezekre lyukakat sajtolni tudnak, de olyan műanyagot fröccsönteti amin lyukak vannak azt nem.* A ház eredeti oldallemezét nem barkácsolom szét.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest