Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor1
csendes tag
Hát, nálunk is van olyan játékos, akinek van 1-2-3 gyémánt, de van olyan is, aki sem gyémántot nem kapott, de még egy nyamvadt hintalovat sem, csak deszka, szög, ragasztó, fakalapács, stb. fejlesztőket, amik AMÚGY is jönnek aratáskor, városban, piacon.
És ez így elégg demotiváló tud lenni.. És most, hogy a csúcsligában vagyunk, azt hittük, minden szép és happy, de mind a 8 patkónal csak ezek a vackok... Így asszem érthető, hogy nem lehet elvárás a gyémántos taszkok csinálása... -
Atlantis
veterán
Jogosan szólnál be, mert valóban egyre negatívabb a véleményem róla. Magasabb szinten nincs benne kihívás, tele van félbehagyott ötletekkel (pl.: város), régóta se új épület, se új termék, se új alapanyag. Az, hogy 2-3 havonta átszíneznek egy kutyát vagy most lovat és eladják újításnak, szerintem szánalmas. Derbit reszelgetik, ennyi a pozitívum.
Stabilitásával valóban nincs gond és grafika is megfelel, funkcionálisan viszont egyre szegényesebbnek tűnik.
-
Atlantis
veterán
Nekem aztán mindegy, ki hogyan csinálja. Az elején én is próbáltam a módszert, de kb. 20 perc után ráuntam, meg egy rakat búza a nyakamon maradt, mert még 1 aranyért se vitték. Manapság már kevesebben csinálják, legalábbis jóval kevesebb olyan hirdető van az újságban, akin látszik, hogy ez a taktikája, mert csak búzát árul nyomott áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Filmvilág
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Most pont kiserettsegis idoszak van szoval par napig hanyagolom de aztan nyomni kell a derbyt