- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor1
csendes tag
Hát, nálunk is van olyan játékos, akinek van 1-2-3 gyémánt, de van olyan is, aki sem gyémántot nem kapott, de még egy nyamvadt hintalovat sem, csak deszka, szög, ragasztó, fakalapács, stb. fejlesztőket, amik AMÚGY is jönnek aratáskor, városban, piacon.
És ez így elégg demotiváló tud lenni.. És most, hogy a csúcsligában vagyunk, azt hittük, minden szép és happy, de mind a 8 patkónal csak ezek a vackok... Így asszem érthető, hogy nem lehet elvárás a gyémántos taszkok csinálása... -
Atlantis
veterán
Jogosan szólnál be, mert valóban egyre negatívabb a véleményem róla. Magasabb szinten nincs benne kihívás, tele van félbehagyott ötletekkel (pl.: város), régóta se új épület, se új termék, se új alapanyag. Az, hogy 2-3 havonta átszíneznek egy kutyát vagy most lovat és eladják újításnak, szerintem szánalmas. Derbit reszelgetik, ennyi a pozitívum.
Stabilitásával valóban nincs gond és grafika is megfelel, funkcionálisan viszont egyre szegényesebbnek tűnik.
-
Atlantis
veterán
Nekem aztán mindegy, ki hogyan csinálja. Az elején én is próbáltam a módszert, de kb. 20 perc után ráuntam, meg egy rakat búza a nyakamon maradt, mert még 1 aranyért se vitték. Manapság már kevesebben csinálják, legalábbis jóval kevesebb olyan hirdető van az újságban, akin látszik, hogy ez a taktikája, mert csak búzát árul nyomott áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest