- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Miért kellett volna kikapnod?
Középpálya a Tied volt (71-72%-ban), a támadásod erősebb volt, mint a védelme, és az Ő támadásánál (bár nem volt gyenge) erősebb védelmet mutattál. 1 helyzetet kapott középen, azt be is rúgta, Te 10 helyzetet kaptál.Az Alltid szerint a BA Lioness elleni 2-0-ás győzelmed volt "meglepő": 306239788. Itt a szimuláció szerint az ellenfelednek kellett volna győznie 2-0-ra.
Zs
-
zsolli
addikt
Jó taktikád volt, vagy Olafot lefizetted.
Bár amit ott adott, azt a mostaninál el is vette.
De még így is "szerencsésnek" vagy mondható, mert 1 pontot megtartottál. Láttam olyat, hogy még a Tiéteknél is nagyobb különbségű erősségeknél a gyengébb csapat nyert.Vagy nézd meg ezt a barátságos meccsemet: 315825915
Minden poszton erősebb volt az ellenfél, és még is én győztem. Nem hinném, hogy az ellentámadás taktikám miatt. Ő 5 helyzetből 1-et rúgott be, én 6-ból 2-t. Az egyik gólom SE volt, szöglet + jól fejelő. Ellentámadásra 1 helyzetet kaptam, de az nem ment be. A szimuláció szerint 7-0-ra kellett volna kikapnom
Az ellenfelem a meccs után átnézte a csapatom, szerintem csöppet dühös volt, bár a barátságos meccsnek végül is mind1, hogy mi a végkimenetele, a lényeg, hogy ne legyen sérülés, és a játékosok megkapják az edzést.Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Vivaldi (böngésző)
- Home server / házi szerver építése
- Honor Magic V2 - origami
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest