Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
tag
A szökőár az 1 katasztrófa.
Ezek szerint itt valami hardver-katasztrófáról van szó??[ Szerkesztve ]
-
-
himpike
aktív tag
válasz CriticalHit #24 üzenetére
10 év garos, évente 5000Ft, hová akciózzák?
-
CriticalHit
őstag
válasz Trailblazer #1 üzenetére
Bent ragadt régi változat. Illő lenne akcióval adni 2024-ben...
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
zojev
csendes tag
Egy hete vettem Focus GX 850-est és van a tápon natívan 12+4 aljzat, és kábel is van hozzá.
-
Graphics
Jómunkásember
Az azért kemény, hogy a fórumon a reflink tilos... Erre a PH maga a reflinket teszi ki a sajátját...
Nem sajnálom senkitől, de akkor lehet a szabályzat felülvizsgálata szükséges volna.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
himpike
aktív tag
[kép]
Valóban van a 4 csatiból kettőben valóban van valami érintkező de fogalmam sincs minek vagy mit csinálhat. -
Teaway
veterán
Igen, az új kábelhez az új táp kell, mert csak azon van olyan csatlakozó, ami fogadja az új csatit.
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
Van a sima Focus GX, és van az ATX 3.0-ás Focus GX, az újfajta csatival/kábellel
Nincs itthon csokid??
-
himpike
aktív tag
válasz Trailblazer #12 üzenetére
Ha megnyitom a topicot scroll nélkül kb 2 hsz-t látok, az első kettőt... válaszoltam az egyikre
-
himpike
aktív tag
A Seasonichoz utólag elküldetheted az európai forgalmazótól ha kell ilyen, én is ezt tettem. Focus GX650. Kimondottan a 90°-os fejű érdekelt, meglepődtem hogy milyen nehéz is ez a kábel.
handrea@sander-europe.eu
A fenti címen segítenek ha valakinek szüksége van ilyesmire, és támogatja a tápja.
-
& #7 Valamivagyok
Szerintem az a Dell 49"-es azért ilyen drága, mert Macbookhoz és túlárazott Windows-os ultrabookokhoz szánják irodákba.
90W-on tölt USB-C-n, vagyis elég egy kábelt bedugni a trendi kis notiba amikor leül a lyúzer az asztalhoz.Kijelzőként nincs is értelme összehasonlítani azzal a Samsunggal, mert a G7 annyival jobb minden téren. Bár biztos lesz olyan aki annyira VA-fób, hogy nem veszi meg a Samsungot...
Üdv, pengwin
-
Sol4r
tag
Én nem azt írtam, hogy nem megy de azt ATX 3.0 szabványnak bejött egy fajta kommunikáció a 12vhpwr csatlakozó irányába. Tehát most a csatlakozó tetején lévő 4 pin ről van szó.
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
jaszy91
aktív tag
No worries, én Alzában vettem a sajátomhoz 12VHPWR kábelt. Gyári! 4070 Supert hajt és minden flottul megy.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
MODERÁTOR
válasz hohohohóó... #5 üzenetére
Nem tudom ez mennyiben kapcsolodik a kommentemhez
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
A 49-es dell monitor a nap vicce ennyiért és ilyen paraméterekkel.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Trailblazer
veterán
Én meg úgy tudtam, hogy kérésre a nagyobb gyártók (a Seasonic biztosan) küld ilyen tartozékot a régebbiekhez is. De mivel egyáltalán nem vagyok érintett (sajnálok is annyi pénzt és nem is lenne olyan vga-ra, ami rászorul), korántsem kizárt, hogy félreértettem valamit, amikor legutóbb olvastam róla.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Sol4r
tag
Ha jól tudom a natív 12vhpwr csatlakozó hoz kell a tápba is elektronikai mivel a kártya kommunikál a talppal azon a 4 kis pin-en. Így a régi belsős tapok nem fogják támogatni nativan. De javítson aki jobban tudja.
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
Trailblazer
veterán
Még mindig adnak el márkás (és kellően erős) tápot az új csatlakozó nélkül? Magam is Seasonic Focus GX-et vettem pár éve, de akkor még nem volt életben az új vga power szabvány, manapság viszont azért illene mellékelni hozzá kábelt.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...