Új hozzászólás Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
hello szeretnék egy kis segítséget kérni ujra. vettem egy sb audigy se 7.1 hangkártyát betettem a gépbe frankón megy felismerte! vettem optikai kábelt meg egy jack optikai átalakíót amit bedugtam a kék színü microfon/digitális jel kimenetbe és az optikai kábelt az erősítő (pioneer vsx d710s) optikai cd 1 bemenetébe.
a sb audigy programján mikor kipipálom az hogy digital output only (gondolom ez az hogy spdifen kimenjen a hang) elmegy a számítógéphangfalból a hang és ilyenkor kellene megszólalni az erősítőre kötött hangfalaknak. de nem szólsz semmi nagy csönd van
pedig az erősítő is oda van állítva amilyen bemenetbe dugtam az optikai kábelt.
szeretnék segítséget kérni hogy mit kell még beállítani v mit rontottam el????????,
hd filmeket szeretnék nézni gépről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest