- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
Én megutáltam a digi kimenettel járó állandó problémákat, de ahogy elnézem, neked elég egy AC3filter beszerzése. És próbálj a hangkártya beállításoknál és AC3filterben is mindenhova passtrough-t írni (kb. így írják)
Egyébként igen fontos, hogy mivel játszod le. Én a vlc-vel barátkoztam meg. Annak a beállításokban a hang kimeneti modulnak win32 waveout kiterjesztést kell megadni.
Ennek ellenére a dts hangsávval néha volt problémám. AC3filter beállítás kérdése. néha sikerült jol configolni neha nem....a DDigital azért jo volt mindig..
-
Winzsolt
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy találós kérdésem: mi lehet a gond, hogyha xp bejelentkezésnél van hang, utána pedig semmi? 1-2 lejatszoprogram el se kezdi lejatszani a zenet pl. vlc-nel elkezd szamolni de ott sincs hang. segitseg
-
Winzsolt
aktív tag
üdv
abit ip-35E integrált realtek hd hűdejó hangkártyám van. Az optikai kimenetet szeretném s/pdif passtrough formában használni.Legutobbi gigabyte lapon lévő koaxal nem volt gond, feltetem xp,feltettem klite kodek pack ac3 filter miat, beallitottam 5.1, és pcm float, use s/pdif Pipa.
VLC media playerrel minden ment digitálisan az erősítőnek AC3 és DTS.Ezzel ugyan igy tettem..xp,kodek pack,ac3filtert beallitottam. VLC-t is átállitottam "waveout32-re". Az ac3-al nincs gond, azzal csak néha csinálja.. viszont a DTS teljesen akadozva jut ki a gépből.
hmm?
hogy kell beallitani ezt a realtek hd audio-t? ill. egy tökéletes ac3filter beallitast is elfogadnék!
-
Winzsolt
aktív tag
hát végülis azért vettem mert az optikai kimenetet használnám és akkor ugye nem sok köze van a hangkártyának a hangminöséghez mert csak átengedi a hangot az erösitönek.
De amugy ilyenkor mi a teendö? elvileg nem hibás a dolog, boltba menjek vissza? mikor mondtam mit kérek nem is tudták hogy hangkártya. vag yvigyem szervizbe? -
Winzsolt
aktív tag
Hali! Itt is megprobálkozok:
Vettem a napokban egy trust sc-5250 hangkártyát
terveim szerint optikai kimenetét(s/pdif) szeretném használni, de azon egyátalán nem jön ki hang.
már xp sp1 és sp2vel is probáltam
a legujabb driverrel is és a cd-n lévö driverrel is.
mikor átállitom s/pdif-re ugyanugy szol az analóg és s/pdif-en semmi(de megjelenik a fény a kábelben)
Analógban megy rendesen de nem tul szép a hangja, szeretném optikain használni. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest