Új hozzászólás Aktív témák
-
nerozol
tag
válasz
DarthSun #5117 üzenetére
Mostmár biztos vagyok benne, hogy az ESET Internet Security vírusirtó blokkolja a Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro V3 driverét. Tegnap ki is próbáltam ismét egy teljesen új, most épített asztali AMD-s konfigon, ahol szintén ESET Internet Security volt telepítve és szintén elő állt a korábbi hozzászólásomban vázolt probléma (#5112). Aki a fentebb leírt problémába ütközik az alábbi protokollt próbálja ki:
1. ESET Internet Security /nod32 Uninstall
2. Gép újraindítása
3. Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro V3 Win10 driver telepítése
4. Gép újraindítása
5. ESET Internet Smart Security/nod32 install
(6. Opcionális gép újraindítása)
7. Remélhetőleg működik minden, a vírusirtó és a hangkártya driver is.
-
nerozol
tag
válasz
DarthSun #5115 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy neked is megoldja-e a problémát. Végül azt csináltam, hogy először a hangkártya drivert telepítettem fel aztán az ESET Internet security-t. Újraindítás után úgy néz ki megférnek egymás mellett. Hosszú távú tapasztalatot nem tudok mondani egyelőre nincs fennakadás. Este 5.1-es hangrendszerrel is tesztelni fogom. Egy másik laptopban és egy asztali gépen is teszteltem a kártyát azóta, ott AVAST volt felrakva azzal nem voltak gondok. Örülök ha remélhetőleg neked is segíthettem, erről szól ez a topic
.
-
nerozol
tag
válasz
DarthSun #5113 üzenetére
Köszönöm
. Segített a válaszod, az eszközkezelőben megnéztem az usb kezelőket és ott láttam, hogy a Nod is berakott valamit. Gondoltam ez akadályozhatja a drivert az érzékelésben és IGEN az volt a ludas. Uninstalláltam a Nod INTERNET Securityt és utána minden ment.
Nem tudom mit kellett volna beállítani rajta, hogy ne akadályozza. Ha valakinek megy a nod Internet Secuity megy a sound blaster kártyája mellett kérem ossza meg a tapasztalatait, mit kell beállítani. -
nerozol
tag
Sziasztok van egy X-Fi Surround 5.1 Pro v3 Sound Blaster USB-s külső hangkártyám, amit nemrég vásároltam.
A hangkártyát egy Dell 7567-es géphez csatlakoztattam. Hang van, azonban ha el akarom indítani az audio consol-t ezt írja ki: the audio device supported by this application is not detected.
Viszont a hangerőszabályzót kijelzi és digitálisan lehet is hangerőt szabályozni, de az eszköz hangszabályozója, a többi beállítás és a távirányító vezérlése sem működik.
A kártyát csatlakoztattam egy windows 7-es asztali géphez ott minden működött rajta a kártya jó.
Felteszem ez driver probléma. Eszközkezelőben próbáltam frissíteni a drivert de ott a következő hibaüzenetet kapom:
A windows talált illestőprogramokat az eszközhöz de a telepítés során hiba lépett fel. X-Fi Surround 5.1 Pro v3. A művelethez interaktív windows stationra van szükség.Valaki találkozott már hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest