Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
cori14
csendes tag
Ezt szomorúan hallom, de köszönöm szépen a segítséget!
-
cori14
csendes tag
Utánanéztem a földhuroknak, de nekem egy aljzatból (elosztón keresztül) kap áramot a hangfal és a számítógép is. És egyébként nem mindig búg, csak néha játék közben, de videonézegetésnél nem. De van olyan is amikor véletlenszerű az egész.
-
hpeti2
aktív tag
Nézz utána a földhuroknak. Szerintem a laptopnál is búgni fog az, ha töltőre teszed a laptopot.
-
cori14
csendes tag
Semmi ötlet?

-
cori14
csendes tag
Hello!
Egy Logitech z523 van bedugva a számítógépem alaplapjába hátra. Pár napja játék közben egyik pillanatról a másikra elkezdett halkan búgni. Ha kikapcsolom a hangfalat, hiába van bedugva a 220ba, nem búg, csak ha be van kapcsolva. Elkezdtem mozgatni a hangfal jackét és elkezdett a hangfal is zúgni ez már kicsit hangosabban. Aztán fogtam magam, kihúztam és rádugtam a telefonomra, ekkor semmi baj nem volt, csendben volt, majd visszadugtam az alaplapba megint búgott. Fogtam és bedugtam a gépház jack aljzatába, itt is búgott. (A fülesem bedugva az alaplapba és gépházba nem búg, csak a hangfal.)
A kérdés, h most mivel van probléma?
Az alaplap jack aljzattal nincs baj, hiszen a gépházénál is ugyanúgy búgott, viszont lehet valami az alaplapon szállt el ami a jelet kezeli? (nem értek hozzá
) Vagy netán a hangfalam van rosszul leárnyékolva és felveszi a számítógépen alkatrészeinek hangját és emiatt búg? (Bár telefonba dugva ugye nem búgott + most kezdte el és már 2014 augusztusa óta megvan a készülék)Segítsetek légyszi, mert fogalmam sincs mi lehet a probléma. Ha a hangfal akkor van még 7 napon a gari végéig
Köszönöm előre is!szerk.: laptopba is bedugtam, ott sincs búgási probléma.
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HISENSE ( 100U7Q PRO) 254CM ULED 4K 165HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az alaplap jack aljzattal nincs baj, hiszen a gépházénál is ugyanúgy búgott, viszont lehet valami az alaplapon szállt el ami a jelet kezeli? (nem értek hozzá
) Vagy netán a hangfalam van rosszul leárnyékolva és felveszi a számítógépen alkatrészeinek hangját és emiatt búg? (Bár telefonba dugva ugye nem búgott + most kezdte el és már 2014 augusztusa óta megvan a készülék)