Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
(Először is bocs, hogy új témát indítottam, nem találtam hasonlót. És mivel nem egy addott hangkártyával kapcsolatos, nem írtam hasonló topikba sem. Moderátor törölhet, ha úgy érzi, nem ez a megfelelő hely!)
Szóval lnne egy fura problémám, remélem valaki tud segíteni.
A gépemet zenélésre és játékra is használom, valamint tévé nézésre is. Ezért van benne egy tonna hangcucc: 2 pci hangkártya, egy tv tuner, egy usb hangkártya (monitorozáshoz), valamint az alaplapi cucc, de az ált. le van tiltva)
Azért van ennyi, mert a zenéléshez használt kártya nem tud 3d gyorsítást meg eaxot meg hasonlókat, szóval játékokhoz nem igazán jó, arra van egy külön hangkártyám.
A kábelezés: van a "fő" hangkártya, aminek jó a hangja, az van az usb-s monitorozós kártyán átvezetve a hifire és fejhallgatóra. A játékra való kártya az alapértelmezett xp-ben, ennek a kimenete a "fő" kártyának a line in-jére van jkötve. A tv tuner meg erre ajátékos kártyára, line-in. (szal a tuner hangja átmegy 3 hangkártyán is
)
Minen hangkártya mixere be van állítva (max. hangerőre), így minden jelforrás hangja azonos erejű, nem kell a hifin állítgatni hangerőt. Szóval minden be van lőve frankón.A probléma pedig a következő: ha pl. nézem a tévét, majd ráindítok egy zeneszerkesztő alkalmazást vagy akármi mást, a hangerő lehalkul jelentősen. Viszont ha végignézem a mixereket, minden ugyanúgy van, nem állítja el semmi alkalmazás a mixer hangerejét. (sem a kimenetekét, sem a felvételi hangszinteket)
Úgyhogy nem igazán értem, mitől van ez a lehalkulás?
Ha újra állítgatom a mixereket, akkor is ugyanúgy halk marad minden, nem is tudom újra hangosítani, csak ha újraindítom a gépet.Valakinek van valami ötlete, mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)