Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Hát ugye a pc gaming fő platformja egyelőre még mindig a Windows, szóval szerintem az Asus max finomhangolást végez, hogy elfogadható szinten fusson az Ally-on. Szerintem menni fog nekik, elég régóta foglalkoznak gémer perifériákkal, amihez eddig is kellett szoftveres hátteret biztosítani. Nem tudom ez hogy megy pontosan. Gondolom a fejlesztőknek is érdeke, hogy minél több példányban keljen el a produktumuk, ezért engedik az Asusnak, hogy az adott konfigura optimalizáljanak.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
senior tag
Windows konzol? A Microsoft még csak a negyedik generációnál tart Meg van egy csomó handheld konzol windows-zal, csak az áruk miatt nehezen terjednek.
Amúgy leginkább az árazáson múlik a sikere, ami az Asus szerint versenyképes lesz (állítólag olyan 600-650$ környéken alakul). Elvileg zen 4 rdna 3 alapú AMD apu lesz benne, mellé ugye a kijelző is jobb, szóval indokolt a felár a SD-kel szemben.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest