- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, mivel nem igazán konyítok a kamerarendszerekhez. SZóval nekünk a házon Dahua kameráink vannak, 4db, és az NVR. Fent van telón a gDMSS Plus app, amivel távolról is rá tudok nézni a kamerákra. Viszont tegnap este óta ezt írja ki:
User is locked, please wait a while or reboot device to retry.
Van valakinek ötlete, mitől lehet ez? Sajnos nem vagyunk otthon, úgyogy nem tudom most újraindítani sem az NVR-t. Azt próbálom kitalálni, hogy a jövőben hogyan tudom ezt megoldani, mert épp a héten állítottam üzembe egy home servert, amin OMV fut. Ezt gondolom tudnám majd használni valahogy, hogy elérjem az NVR-t, ugyanúgy, mintha otthon lennék. -
Gabesz87
veterán
válasz sambenez #21067 üzenetére
Utolsó update 2019.nov-i. Nem igazán világos, amit ott írnak, hogy most akkor végül is lett-e, és mi a mo. Látom valaki írt VPN-el kapcsolatos megoldást, de nekem őszintén szólva az kicsit magas.
Szerk.: na basszus, most próbáltam újra, és most meg elindult!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok segíteni, hogy Chrome, vagy akár Edge alól a Dahua kamerákat (NVR-t) hogy érem el? Plugint sehogy sem sikerül feltelepíteni. Próbáltam már több módszert, amit itt visszakeresve, vagy neten cikkekben találtam. Feltettem az IE tab plugint, de nem jön elő semmi. Edge alól letölt a plugin de semmi nem történik (nem települ)
Win10-es laptopon IE-ből elérem, de az asztali gépemen is belépnék azért, és itt már nincs IE![ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #21796 üzenetére
Még valami. Gondoltam, megnézem, lehet-e frissíteni az NVR-t / kamerákat. Az istennek sem találom a kamerát a dahua letöltési honlapján. DH-IPC-HFW2200R-Z típusú kameráim vannak, a setup-ban az van, hogy 2.420 verzió. A manual ír olyat elvileg hogy manual check, ergo magától kéne keresni frissítést, de ilyen opciót én nem látok. Baromira nem is úgy néz ki mondjuk az online felület, mint a user manualban.
Melyik fw lehet jó[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Dahua NVR-emben azt hiszem megfeküdt a HDD. Éjszaka kaptam 2 email értesítőt, hogy disk error, és no HDD. NVR setupjába belépve egyből ugyanez az üzenet fogadott, hogy nincs HDD. Megnézem még gépre dugva, hogy mit mutat a HDSentinel. WD Purple 3TB (WD30PURX) van benne. Jó régi lehet, 2015-ös gyártás, az előző tulajtól örököltem meg a rendszert, ő 2015-ben újította fel a házat, úgyhogy kb. meg is felelhet ez a közeé 10 év kor. A kérdés, hogy mit vegyek, ha cserélni kell? Alapvetően 2-t néztem ki:
Seagate SkyHawk 4TB (ST4000VX016) ill. WD Purple 4TB (WD43PURZ). Előbbi picivel olcsóbb. Melyiket ajánlanátok? -
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #26984 üzenetére
Hát ez mondjuk érdekes. Betettem egy USB-s dokkolóba a lemezt, rádugtam gépre, és a HDSentinel szerint hibátlan. 100/100-as Azt mondjuk nem értem, hogy a File kezelőben miért nem jelenik meg meghajtóként? Lemezkezelőben mondjuk inicializálás után látom, megjelenik "Nem lefoglalt"-ként.
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #26985 üzenetére
Visszatettem a vinyót az NVR-be és kipróbáltam egy másik táppal (a HDD dokkolóm tápja pont ugyanolyan volt, csak 2A helyett, mi kell az NVR-nek 2,5-es). És láss csodát, működik, látha a HDD-t, nincs hibaüzi. Mondjuk azt nem értem, miért tűnt el minden felvétel, most úgy látom tök üres a HDD. Na de megúsztam legalább a vásárlást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs