Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre30
friss újonc
Sziasztok !
olyan kérdésem lenne felétek, hátha találkozott már valaki ilyen féle hibával.
adott egy Skullcandy S2JTW-N740 Jib füles, és a jobb oldala néha néha fel csatlakozik majd újra ledobja. Erre van valami lehetőség esetleg a szervizre ? Mert a garanciát elveszítette már vagyis lejárt. Köszönöm a válaszotokat ! -
Daria_18
friss újonc
Sziasztok!
A Galaxy buds+ omnak valamiért halkabban szól az egyik fele. Nem ejtettem le, nem nyomódott meg, nem sérült. Lehet ezzel kezdeni valamit? Tudtok helyet, vagy embert, aki meg tudná javítani?
Légyszi segítsetek! 🙏 -
arpadpapa
csendes tag
Hali! Javít valaki bluetooth fülest?
-
RAMyMamy
tag
Helló.
Keresek valakit, aki egy Cougar Immersa Pro RGB fejhallgatónak a lecsupaszított 10 pines mini USB csatlakozóját és a fejhallgatóban lévő panelt össze tudja kötni egy új kábellel. (Sajnos 1,5 éve kiforrasztottam és azalatt már 47329x elfelejtettem, hogy hogy is volt.
)
-
zsolt008
tag
Sziasztok,
él még ez a topic, vagyis aktív még aki javítgat?
Egy Sony wh-1000xm3-at szeretnék megjavíttatni (kutya megrágta), főleg műanyag részeket, de min. egy kábel is cserére szorul. A sony szervíz válaszra sem méltatott amikor emailben megkerestem őket.
Neten meg lehet venni a cserealkatrészeket (akár én is), de kellene valaki aki összeteszi aztán, az én kézügyességemnek nem való ez. -
skunkkiller
csendes tag
van egy Apple BeatsX fülhallgatóm de az aksija manapság ~30percet bír a 8óra helyett szerintetek megérheti ezt cseréltetni valahol költségileg illetve egyáltalán foglalkoznak ilyennel valahol? pont egy szinttel komplexebb cserélni mint amivel komfortos lennék én magam is de a legtöbben szervíz csak fejhallgatóval foglalkozik ahogy látom... mi a véleményetek?
-
Gergő Urbán
újonc
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy van egy jbl fülhallgatóm ami vezeték nélküli szét kapcsolt, és nem tudom hogyan kell összekapcsolt valaki tudna segíteni?
-
BognárGyurka
újonc
Kedves Kis Joe! A bose Qc35 bluetooth-os fejhallgatón párnát cseréltem és azóta nem működik.Lehet ,hogy kábel szakadása van?Mit kéne csinálni?
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Egy Sony mdr-zx550bn fejhallgató fülpárnája fárad, így lassan cserére szorul.
Arra gondoltam, hogy olyan párnát tennék rá, ami nem a fülre, hanem a "fül köré" megy, tehát belefér a fülem. Mint a "rendes" fejhallgatóknál. (bocs, nem tudom a szakkifejezéseket :-) )
Gondolom jobban fogná a külső zajokat és talán a hangzáson is javítana. Ha most így kicsit rányomom a fülemre, akkor érezhetően jobb a hangzás.
Alakított már így át valaki és létezik ilyen párna vagy lehet csinálni/csináltatni?
Kösz. -
hdisnvdjan
friss újonc
Szia!
Nemrégiben vettem egy Razer kraken pro v2-es gamer fejhallgatót és észre vettem hogy a bal oldalon a magas hang jóval halkabb (sokszor olyan mintha "vízalatt" lenne)
Mi lehet a baj és hogyan lehetne ezt orvosolni?
Válaszod előre is köszönöm! -
-
törölt tag
-
törölt tag
Szia, segítsetek !
Pioneer SE-2 fejhallgatóm (1978) vezetéke megszakadt. Honnan tudok rendelni minőségi, ehhez illeszkedő fejhallgató vezetéket amelyik "Y"-ban (külön-külön a jobb és baloldal) beköthető?
A fejhallgató impedanciája: 140 Ohm
Átvitel: 20 Hz-20 KHz
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!! -
blueye
veterán
A Mifo O5 bluetooth TWS-em jobb oldali fulhallgatoja hol szol, hol nem. Ennek javitasat tudja vki vallalni?
https://www.geekbuying.com/item/Mifo-O5-Bluetooth-5-0-TWS-Earphone-Gray-421156.html
https://www.scarbir.com/tws/mifo-05-review?rq=mifo -
Kis Kinga
friss újonc
Szia nekem az lenne a kérdésem hogy van egy bluthosos feljhallgatóm és az utóbbi időben nem tud rácsatlakozni a telefonomra először azt hittem hogy lemerült de nem amikor feltettem töltőre elkezdett pirosan villogni ahelyett hogy pirosan világított volna de nem ez a probléma hanem az hogy nem tudok rácsatlakozni vele a telefonomra
-
Loniceras05
friss újonc
Szia, látom régóta nem hasznalták mar a.platformot, de azért megkerdezem, hogy jbl endurance run fülhallgató megjavítasában tudnátok-e segíteni. A gombja még műkődik, de a bal füles egyeltalán nem szól (a gomb ugyanazon az oldalon van). Sokszor próbaltam leszedni a sapkát róla, de nem megy és nem szeretnem kidobni a fülest. Köszönöm a segítséget!
-
Hauptmann
veterán
Nem fülhallgató, de hátha.
Az autórádióm mikrofonjának a kábele valószínűleg elszakadt valahol, mert nem működik. Meg tudnád nézni (3,5-ös mono jack).
-
pepepepe
csendes tag
Szia,
Lz a4 mmcx-es fulhallgatom belul kontakthibas plusz a kabel is doglodik. Elegge zartnak tunik a rendszer. Meg tudnad nezni es esetleg megcsinalni?
Koszi!
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Van egy Superlux HD662B fejhallgatóm. Pesten szeretném szervizeltetni, mert eltört/szakadt (gondolnátok, hogy a kettő egyszerre nem megy, mi?! ) a kábele. Szeretném egy működő, rövidebb kábelre cseréltetni.
Van rá ötletetek, hogy merre próbálkozhatnék? Az Üllői úton, tudtommal, van egy ilyesmi hely, de nem vagyok benne 100% biztos, hogy ők foglalkoznak Superlux-szal. Aztán lehet, hogy mindegyik fejhallgató elég hasonló ahhoz, hogy ne jelentsen problémát nekik a márkakülönbség.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
pomk
őstag
válasz
PitkyePadvan #104 üzenetére
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok!
Pár napja "tönkrement" a majd két évet használt Sennheiser Momentum in-ear típusú fülhallgatóm.
A gondja az hogy a jack után a kábelnél megtört a vezeték, így csak az egyik oldalán van.A kérdésem az lenne hogy a kapott 2 év garancia kábelszakadásnál igánybe vehető? Illetve ha nem akkor hol/hogyan kéne megjavíttatnom? (nem szívesen csinálnám én, nem akaorm tönkretenni, valami viszonylag olcsó hely kellene ahol megjavítják). Ilyenkor elveszik a garancia is, vagy az inkább csak az elektronikájára (hangszórókra, stb...) vonatkozik?
-
törölt tag
-
icsigo123
csendes tag
Bocsi vegen kicsit szarul fogalmaztam csak telorol vagyok es elfelejtettem vissza nezni *****
-
icsigo123
csendes tag
Tisztelt tagok! Elromlott a "SoundMagic E10" fulhallgatom! Csatlakozoja oke !
Ez mar a masodik vasarlasom es mindegyiknek az a baja hogy az egyik resze nem megy! Gondolt egyet a fulhallgatom (bal resze) es megadta magat! Mas fuleseknel is van ez a tipikus hiba! Hogyan tudnam hazilag megjavitani? Milyen eszkozok szuksegesek hozza illetve milyen kiegeszitot kell vennem vagy csak megkell ? Reszletes utmutatast kernek! -
Kis Joe
senior tag
Szia!
A hasonló típusoknál alapvetően az egyik legnagyobb kérdés, bontható/szerelhető e maradandó sérülés nélkül a fej. Általában a válasz nem vagy nagyon nehezen. Anno AKG-k javításakor nem kevés ment a kukába ilyen miatt mire ráállt a kezem a technikájára. Itt pedig csak 1db ilyened van.
Én ezt gazdasági totálkárosnak minősíteném, kívéve ha sok alkatrészed van hozzá. -
Sziasztok!
Van egy ILYEN Brainwavz R1-em, amit futáshoz szoktam leginkább használni. Nagyon szeretem a fül fölötti elvezetést és Comply Foam-al zseniális.
Viszont nem rég kontaktos lett az egyik oldal, avagy a kábel bizonyos állásaiban nem szól rendesen az egyik oldal. Gondolom valami szakadás lehet... nem cserélhető kábeles....
Van rá esély, hogy valaki értelmes áron tud ilyet javítani nekem vagy jobban járok egy új, hasonló típus vásárlásával?Üdv,
Sopi -
tknof1871
őstag
Üdv! Vsonic VSD3 (non-detachable version) fülhallgatóm vezetékét szeretném lecserélni. Van egy vezetékem Mee M6 Pro-hoz, amit nem használok. Azt szeretném rátenni. Lehet a Vsonic VSD3 házába csatlakozót tenni, hogy összedugjam a Mee vezetékével?
M6 Pro cserélhető vezetékes és kettő vezetéket adtak hozzá így maradt egy amit nem használok. -
Kis Joe
senior tag
Legjobb tanács ez esetben, többet ne vegyél Sennheiser-t.
Pontosan a hasonló minőségi problémák miatt nem ajánlom. Ugyan azt a minőséget valamivel olcsóbban kapod meg AKG-bol.Valószínűsítem hogy ez mindenképp egy ideiglenes probléma megoldás volt. Viszont a hazai garanciális hozzáállást tekintve erősen kétlem hogy így cserélnék amíg elő nem jön újra a dolog.
-
Ankhym
újonc
Üdv!
Segítségre lenne szükségem. Rendeltem egy sennheiser hd 598 fejhallgatót, ami a mai napon érkezett meg. Viszont van vele egy "kis" probléma. A jobb oldali hangszóró nagyon erősen kotyog magas basszus mellett. Csak a jobb! Kipróbáltam pc-n, androidon, ipad-en, de mindnél ugyan az. Kb 20%-os hangerőnél elkezdődik a kellemetlen effekt. Fogtam, visszacsomagoltam, gondoltam visszaküldöm. Ám de barátnőm hazajött és megkért hogy mutassam meg neki. Kicsomagolás, rádugtam pc-re, majd ugyan az az effekt. Viszont erre ő kicsit komolyabban rákoppintott a jobb felére és lám eltűnt a kellemetlen zaj... azóta is jó. Basszus lehet akár mekkora, tökéletesen jeleníti meg. A kérdésem annyi, milyen probléma lehet ez, mennyire érdemes ezt így megtartanom, ugyanis kegyetlenül tetszik, de ennyi pénzért kissé keserű így a szájíz. -
winhate
őstag
Hali
Van egy akgk540 -m aminek a fejpántja több helyen eltört.
Van valakinek 5lete hogy lehetne javitani?Koszonom a segitseget.
-
kisjeges
újonc
Köszönöm a gyors segítséget!Kisjeges
-
Kis Joe
senior tag
Vezeték nélkül:
Veszel 2 fejhalgatót. Szétosztod értelem szerűen a tv kimenetét 2 jelre. Két azonos típusú fejhallgató esetén nem biztos hogy össze fognak keveredni, de ha igen, akkor is általában manuálisan a fejhallgatón tudják szabályozni külön-külön a hangerőt. Amennyiben 1 jeladóról így tud menni akkor szét sem kell osztanod.A másik megoldás hogy szétosztod két külömböző típusú vezeték nélküli fejhalgatóra. Nagy valószínűséggel nem fog összekeveredni a jel két külömböző típusnál.
-
kisjeges
újonc
A következő problémára szeretném ha ötleteket ill. segítséget adnátok,két idős ember akik már nem hallanak tökéletesen és ezért a tv-t elvileg különböző hangerővel élveznék ,milyen fülhallgatóval vagy egyáltalán ,milyen megoldás lenne? Én először arra gondoltam veszek 2 db vezeték nélküli fülhallgatót és 1 adóhoz mivel azonos típusúak a két fülhallgató veszi a jelüket és beállíthatják maguknak a hangerőt.( de azt az információt kaptam,hogy nem biztos ,attól függetlenül hogy azonos márka nem biztos hogy 2 fülhallgató veszi a transzmitter jelét (nem tudtam megpróbálni mert addig nem veszek 2 db-ot ha nem felel meg a célnak) .Vezetékes megoldás is érdekel,ha valaki tudna valami megoldást csak jobb lett volna a vezeték nélküli.(egyáltalán tényleg nem tudja 2 fülhallgató venni 2 adó jelét??!)Előre is köszönöm a segítségeteket esetleges ötleteteket.Kisjeges
-
NeuroGrim
csendes tag
Sziasztok,
Én eléggé laikus vagyok, nekem van egy Creative Fatal1ty fülhallgatóm aminek megszakadt a kábele, próbáltam kicserélni viszont rájöttem hogy ennek a kábele 5 szálas, 4 megy közepén és körülöttük megy az 5ik.
Nekem az lenne a kérdésem tudtok e mondani egy olyan üzletet Budapesten ahol vásárolhatnék 2-3 méter ilyen kábelt ? akár 4 közepén és körülötte +1 szálal vagy más kiosztásban...
kb így linkTudom nem egy drága füles lehet meg sem éri a bíbelődést vele, de én nagyon szeretem.
Köszi
Üdv,
Neurogrim -
IdPezzo
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser 565-ösöm jobb oldali csatlakozójánál eltört a madzag. Nem találok mást, mint az Üllői út 70. alatti Fejhallgató Szerviz, de érthetetlen és elfogadhatatlan, ahogy vállalják a javítást:Mivel az alkatrész Hong-Kongból érkezik, 3-4 hetet kell várni. Ez még elmegy. De amellett, hogy 50% előleget kérnek, ott kellene hagynom az EGÉSZ FEJHALLGATÓT is (a csatlakozóvezeték nem beépített, hanem dugaszolt)!!!
Tudtok valami NORMÁLIS szervizt, ahol esetleg elég, ha csak a javítandó hosszabbítót hagyom ott??? A fejhallgatóra szükségem van és egy HD 480-as madzagjával addig is tudom használni.
Üdv.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Adott egy buletooths-os fejhallgató 2 hetes és ma este mikor föl akartam venni,roppant egyet és mindkét rész letört. A műanyag rész amit kihúzok a fejpántból,mindkét oldalon.
Javítható ez valahogy szerintetek?
Esetleg van valakinek tapasztalata ajánlása műanyag hegesztéssel kapcsolatos ismeretsége cég vagy valami?Köszi
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Van egy KitSound Milano fejesem, amit öt kerek napja vettem. Eddig tök jól működött, mondom ahh megérte a pénzét, szép mély bass, szép magas hangok, bár ebben nem éppen erős a dolog, de azért nem kell szégyenkezni miatta. Viszont ma délben elkezdett sz*rakodni a jack csati. A telefonban eddig ha teljesen bedugtam működött, most viszont olyan hangokat ad ki ha teljesen bedugom, hogy az ufók megirigyelnék a hangjait. Ha kijjebb húzom a jacket akkor működik a fejhallgató rendesen. A csatlakozó kihúzható a fejesből, a fejesbe megy a kétrészes (két fekete bigyó van a jack csatin) a mikrofon miatt a telefonba meg ugye a 3 "részes" csati megy. Evvel mit lehetne kezdeni? Eddig tökéletesen működött most mi lehet a baj? Amúgy a kábel mindkét csatlakozófele aranyozott, ha számít. Előre is köszi.
-
tormabela
újonc
Szia,
kontakthibás lett a Sennheiser HD 202-es fejhallgatóm bal fele, s arra gondoltam, hogy ha már úgyis szétszedem, kicserélném jobb minőségűre a drivert. Azonban fogalmam sincs, milyen driverek lehetnek kompatibilisek a meglévő házzal, ami jobb minőségű, és hol lehetne beszerezni.
Egyelőre csak olyan információt találtam, hogy pl. a HD 202-nél 4000 forinttal drágább HD 477-ben ugyan az a 425c1 - 32 Ohmos driver van, sőt valami hasonló lehet az AKG K77-esben az 425AW - 32 Ohmos driver is.
Szóval tudnál nekem tanácsot adni, hogy milyen típusú kapszulára érdemes cserélni, s hol lehet beszerezni? -
törölt tag
válasz
mobilizmo #75 üzenetére
Én úgy szoktam ezeknél a kábeleknél, hogy a végüket (amit forrasztani akarok) megégetem öngyújtóval, aztán polírpapír közé csípem és lekszedem a lakkréteget. Aztán sima (de jó minőségű) forrasztóón/gyanta párossal melengetem max 325 fokon, és egy idő után bevonja a cin. Érdekes módon (bár ez valszeg az én bárgyúságom) csak akkor, ha valamilyen felületre nyomom rá a vezetéket. Nálam ez egy régi P4-es hűtőborda lamellázatlan része
Aztán biztos van rá más/job módszer, de ezt kipróbáltam, működik, épp ma szenvedtem vele.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok.
Adjon valaki tanácsot hogy tudnám forrasztani a fülhallgató kábelt. Pillanat pákával, Fluxite forrasztózsírral nem tudom rábírni, hogy megfusson rajta az ón. A 3 zsinór közül az árnyékolásé rézszínű az megy, a másik 2 - piros és zöld, nem adja meg magát. Próbáltam megkapargatni, bejutni a színes szigetelés alá, de nem sikerült.
-
1nsan1ty
tag
Sziasztok!
Sennheiser HD 202 típusú fejesemet szeretném javítani, teljes kábelcsererére van szükség. Milyen eszközöket kéne vásárolnom hozzá ? Ha esetleg tudtok linkeket adni azt megköszönném.
-
henry
tag
Köszönöm!
Sajnos messze lakom Pápától
-
henry
tag
AKG vezetéknélküli fejhallgató javításához szeretnék segítséget kérni.
Típus: AKG T506 AFC
Hibajelenség: a hang zajos, sípolás hallatszik
a fejhallgató 1-2 mp-et szól, aztán ugyanennyi időre elnémul,
megint szól, megint elnémul...esetleg van ötletetek, hova érdemes javításra vinni?
mi lehet a hiba?
tapasztalt már valaki hasonlót? -
Kis Joe
senior tag
válasz
zzztripzzz #68 üzenetére
Lehet hangszóró, kábel vagy csatlakozó... Szétszedés és multiméter tudja megmondani.
-
zzztripzzz
csendes tag
Hello!
Sony MDR V700-as fejhallgatóm jobb oldala egyik pillanatról a másikra meghalt, előtte való nap 100%-osan szólt még, másnap pedig semmi előjel nélkül süket lett. Ötlet ? Köszönöm előre is.
-
Knightos
csendes tag
Hali!
Tegnap tisztázatlan körülmények között megsérült a fülhallgatómnak a bal oldali kábele, most úgy néz ki, hogy meg van törve,és kijön belőle a kábel (a réz része, meg valami fehéres), a képen talán látszik. Ezt házilag lehet egyszerűen orvosolni? Ha nem, akkor vissza veszik így a tescoban? Sony MDR-EX50LPKöszi előre is
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-07/01/214086_kmlepld8j5akrist_img_20140701_123817.jpg Kép
-
hepibáb
tag
Sziasztok!
Van egy Sennheiser CXL 300 II fülhallgatóm, ami elromlott. Szerintem érintkezési hiba lehet, mert csak a bal oldala szól. Elég régi, de eddig nem volt vele bajom, asszem talán 4 éves lehet.
Tudom nem itt kéne hirdetnem, de ha valakit érdekel, akkor odaadom 2 Milkáért. Ha valakit érdekel írjon püt. Köszi
-
Autrix
újonc
Szia!
Van egy Lidl-ből vásárolt fehér színű fejhallgatón - szépen ki is van párnázva a fejpántja... most megtört benne a kábel, nem először, de ez esetben ott, ahol magával a fülessel találkozik. Szerinted lehet vele kezdeni valamit? Ki lehet cserélni a kábelét? Vagy akkor a hangzás is egészen megváltozna? (Mondjuk ez az utolsó teljesen mindegy, csak anyuék haragszanak, mert kéthetente beadja a kulcsot...) -
nubreed
veterán
Talán inkább ez a megfelelő topic a kérdésemhez, bemásolom ide is amit a fejhallgatós topicban leírtam:
Remélem nem rossz helyen teszem fel a kérdést, de az idegbaj kerülget...
Egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően megtört az Audio technika ATH-A700 -as fejhallgatómnak a kábele (gondolom, hogy az) a jack dugó környéként és ha egy bizonyos potíciban tartom, csak akkor jó a hang, de amúgy katasztrófa, olyan mintha dobozból szólna...
A lényeg, szeretném megjavíttatni nagyon gyorsan. Hol érdemes próbálkozni, BP-en? Maximum 1 napos határidővel, de még az is túl sok nekem... -
Kis Joe
senior tag
Lényeg az lenne hogy a vezeték szakadást kell vizsgálni. Vagy a hangszóró tekercselését.
A multiméteren van olyan funkció normál esetben amivel a vezetést tudod tesztelni. Tehét ha összérinted a multiméter két érintkezőjét akkor sipolni fog. Ezzel tudod tesztelni a vezeték szakadását is valamint a hangszóró tekercselését is. -
syzer
csendes tag
Szia! Van jelenleg egy Ozone Rage St fejhallgatóm,amelynek az egyik fele nem szól....Kezdetben csak akadozott,azt hittem jack hiba lehet,de később teljesen nem szólt és ezért gondolom,hogy más hibája lehet. Esetleg megtudod mondani,hogya deríthetem ki,hogy mi lehet a baj és javítható e?
Ha volt már ilyen kérdés,akkor bocsi :/
Előre is kösz!
-
Kis Joe
senior tag
A legegyszerűbb az lenne neked szerintem hogy vennél egy jack hosszabbító kábelt, lecsípnéd az egyik végét és ráforrasztanád a ketté osztás előtt ha ennyire lényegtelen.
Nem értem milyen 2 ér jön le. Oldalanként 2 ér ami a kettésztás előtt csak 3 mivel a "negatív" az közösböl lesz szétosztva.
-
cebulba
csendes tag
Én fémkeresőhöz használom és ott mindegy hogy milyen a minőség,az a lényeg hogy csipogjon
Viszont talááltam itthon toldásnak szerelt kis jackes vezetéket,ami zománcozott vezetékű,de azt megoldottam forrasztásnál , fiszont a füles belsejében le jött két ér és most azért nem szól.Ha raknék fel képet a füles belsejéről akkor meg lehetne állapítani hogy hová megy az a két ér ami lejött?Ez egy régi faist austria márkájú füles,állítható hangerővel és stereo/mono kapcsolóval.
-
Kis Joe
senior tag
Normális spirál kábelem még nem volt. Igazábol nem is értem miért lehetne az jó fejhalgatónál. Ha megnyújtod kellő hosszúságúra akkor mindig vissza húzza a fejhalgatót.
A bele toldás pedig brutálisan rontja a hang minőséget és ez az amit sose csinálunk. Csak komplett kábel csere vagy csak csatlakozó csere ha kábelről van szó. -
cebulba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy spirál kábeles fejhalgatóm és az a problémám,hogy bele kellett toldanom a vezetékébe,de ez a toldott rész mindig eltörik a hidegben,tudtok valami szilikonos kábelt ami nem keményedik ki a minuszokan?
Vagy komplett nagy jackes puha spirál kábelt,kb 1m es kéne.
Köszi! -
Kis Joe
senior tag
válasz
gerenda110 #43 üzenetére
Gyári szinte kizárt, még a komolyabbak is nehezen szerezhetőek hibások szétbontásával
-
Kis Joe
senior tag
válasz
gerenda110 #41 üzenetére
Ha nem a kábelben egy ér szált el akkor az csak a hangszóró cseréjével orvosolható. A kérdés az alkatrész beszerzése mert hangszóró kibontása más fejhallgatóbol elég nehéz ügy plusz akkor másképp fog szólni az eggyik fele
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok!
Van egy USB-s 5.1es fülesem,csak sajnos elszállt belőle a basszus.Mennyi lehet a javítása? mert igazából szól az a hangszóró a fülesben meg csak recseg.. -
Tecnamo
csendes tag
Üdv, távollétemben a kedves szobatársak hazavágták a Sennheiser HD 202-es fejhallgatómat. Mind a 2 hangszóró néma, ha a kábelt "megpödröm" a hangszóró alatt akkor működik, de tartani kell.
Kérdésem az lenne, hogy ha levágom a hangszóró és az összeszorító (dupla kábel vége) közti szakaszt, és a maradék kábeleket megbontva odaforrasztom a hangszórókra akkor fog-e működni?
A választ előre is köszönöm!
-
bandy13
aktív tag
Hali Tudnátok segíteni ebben ? [link]
Előre is köszönök minden segítséget !!Üdv! András
-
rookieinc
újonc
Üdv!
Ha még él a topic, a segítséged szeretném kérni. Tegnap sikerült felbosszantania ennek a remekműnek, ami előtt ülök épp most, és sajnos ezt a fejhallgatóm is bánhatta. A földre dobása után észre vettem, hogy a jobb oldali részéről kiesett egy vezeték. Gondolom, ha visszatuszkolom a helyére, az nem elegendő, van lehetőségem arra, hogy szétszereljem azt az oldalt, és valahogy visszategyem a helyére a vezetéket? Ha igen, hogy csináljam?
Ehhez hasonló fejhallgatóm van, csak a mikrofon nincs ilyen nagy dudorhoz hozzákötve: http://shop.lunir.hu/Images/Products/634636279132027838.jpg
Majdnem elfelejtettem, nem a mikrofonos résznél jött ki a vezeték!
Köszönöm, előre is!
-
Kis Joe
senior tag
válasz
BedoSebi098 #34 üzenetére
Bármelyik elektronikai boltban megcsiálják neked ahol szervizeléssel is foglalkoznak
-
Kis Joe
senior tag
válasz
BedoSebi098 #32 üzenetére
Le kell mindenképpen cserélni hozzá a csatlakozót mivel a 2 oldalhoz 3 ér szükséges (2x pozitív, 1x negatív) és így nincs meg az egyik pozitívod.
-
Kis Joe
senior tag
-
Hofi004
csendes tag
Sziasztok!
Egy Audio Technika ATH-SJ5 fülesen szeretnék fülpárnát cserélni de nem egyenlőre nem találta hozzá megfelelőt.
Tud esetleg valaki segíteni nekem ebben dologban?Köszi, Hofi004
-
progdavid
csendes tag
válasz
Milanxx16 #24 üzenetére
Szia,
Gondolom a hangszórótartó doboz össze van csavarozva, de ez típustól függ.
Általában le kell húzni a fülvédő burkolatot először, és utána már látod a csavarokat. De az is lehet, hogy a tiéd szétpattintós.
A Szerviz Blogomban találsz pár példát. -
Milanxx16
csendes tag
Van egy normális fülhallgatom ami a hangszoroba el szakadt a drót és hogyan tudnam szetszedni?
-
progdavid
csendes tag
Szia!
Ha érdekel a téma, olvass bele a Szerviz Blogomba.
A fülhallgatók javítása nem bonyolult, csak pepecs munka, jó kézügyesség és némi felszerelés szükséges hozzá. -
Gabe944
csendes tag
Hello nekem samsung gyari agybadugos fulesem szakadt el a jack dugonal kozvetlen. H alljak neki a megjavitasanak ?
-
progdavid
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég én is indítottam egy SzervizBlogot a témában, lehet bogarászni:
Headset javítás, fejhallgató és fülhallgató javítás
Üdv.: Dávid -
dozzer
tag
Haly!
Van egy fasza fülesem de a kábelét ki kell cserélnem mert megtört. Kérdésem az lenne milyen tipusú ill. hol tudnék venni iylen jobb minőségű kűbalt?(linket is kérnék) Kicseréléssel nincsen gond! Azzal van csak a baj hogy nem tudom hol keressem a kábelt! -
royalka
őstag
Hali. Nekem egy sennheiser cx400at kellene újra kábelezni de nem találok semmi infot hogy hogyan lehet ezek az agybadugós füleseket szétszedni.
-
attyla999
csendes tag
Van egy dobhártyás füllgatom.
Képek:
http://kepfeltoltes.hu/120828/HPIM3682_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120828/HPIM3685_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szeretném tőletek megkérdezni, hogyan kell ezt szétszedni? -
darky4e
tag
Nekem lenne egy BOSE fülhalgatóm és annak szeretném a kábelét kicserélni, vszinű az a gond. Honnan tudom,hogy melyik kábellel kompatibilis és honnan tudok kábeleket beszerezni? elektro boltokban árúlnak kellemes vastagságú kábelt?
-
Lmh
őstag
Hali! Köszi a választ!
Azt kifelejtettem, hogy csak bizonyos basszus hangnál csinálja. Előre elnézést kérek a buta kérdésekért, de ha tegyük fel egyáltalán szét tudom normálisan szedni, és még vkivel be is tudom szereltetni egy ilyen Roccat Kave-ba csak úgy vehetek egy hangszorot? Ezek az 5.1-es fülesek nem több pici hangszóróból állnak?
Továbbá, ha tegyük fel veszek bele minőségibb hangszórót és be is szerelem, nem lesz teljesen más a hangzása, mint a másik fülemben ( ez nem lenne talán még zavaróbb mint ez a kis basszussercegés) ?
Egyébként a szétüvöltetés jó diagnózis lehet, sokszor használtam totál full hangerőnElőre is köszi
-
Lmh
őstag
Hali mindenkinek!
Annyi lenne a problémám, hogy elkezdett basszusoknál sercegni a roccat kave-m bal fülese.
Sajnos a gari 2 hónapja lejárt.
Mi lehet a gond? ( gondolom simán beszart :S ) Lehet ilyet javíttatni? Ha igen, hol és kb mennyiért?Előre is köszönöm!
-
p_adam
addikt
Leginkább egy csavarhúzóval lehet szétfeszíteni, ha nincs sehol rögzítőcsavar miután levetted a fülpárnát (mivel ennek kell először lejönnie) akkor ez következik, néha esetleg össze lehetnek ragasztva dolgok amitől nehéznek tűnhet de fokozatos próbálkozással előbb-utübb menni fog. Az összerakás meg már sokkal egyszerűbb
-
Heló!
Arra van ötleted, hogy a szétszdhetetlen füleseket mivel/hogyan lehet szétszedni?
Van egy pár minőségi alu házas fülesem, amin elég rossz minőségű a kábel, és jobbra cserélném.
A forrasztásos része nem probléma, a neheze az, hogy nem merem szétszedni, mert félek, hogy van a külső részben, vagy magában a hangszóróban teszek kárt...
Jártam már úgy, hogy a szétszedéskor, ahol szétnílt a füles, az egyik rész magával vitte a membránt, miközben a mágnes maradt a másik félben...Alternatív megoldás az, hogy a kábel elágazásnál toldom meg, de nincs ötletem arra, hogy az az elágazás utána is gyárinak nézzen ki.
Gondolom, vagy valami mini műanyag tokra lenne szükségem, vagy valami esztétikus zsugorcsőre, de utóbbiról nem tudom elképzelni, hogy mechanikailag is strapabíró legyen...Bármi ötlet jól jön!
Köszi!
-
Kis Joe
senior tag
Szia!
Mindegyik fülhallgatót másképp lehet bontani.
Kezdetnek azt kell csínálnod hogy a fej részét szét kell bontanod.
Utána le kell forrasztani a hangszórót és a kábelről a csomót szét kell bontani.Így röviden ennyi, de a gyakorlatban nem ilyen egyszerű
Nem mindegyik kábel kompatibilis mindegyik fülhallgatóval például!
-
toM517
aktív tag
Szia
Segitsegedet kernem egy fulhallgato megjavitasahoz...ujra kene kabeleznem, csak fogalmam sincs hogyan fogjak hozza...
Hogy tavolitom el, de foleg hogy kotom be az uj kabelt ugy, mint ahog a jelenlegi is van? Tehat nem szeretnek szigszalagozni meg zsugorcsovezniGyari javitast szeretnek elvegezni.
Koszi elore is!
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztam fej- és fülhallgatók javításával. Szeretném ezt a tapasztalatomat más javára is fordítani. Úgyhogy bármi problémád van ezzel kapcsolatban akkor nyugodtan írj!
KJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest