- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Az utobbi idoben szinte teljesen attertem az osszetett gyakszikra, csak guggolok, felhuzok, fekvenyomok, fej fole nyomok meg evezek. Leginkabb erosodni szeretnek, illetve ebben talaltam meg a progressziot, mert nyilvan az elsodleges cel, hogy ki legyek pattintva.
Most jott el az a pont, hogy erzem szar a cipom, kellene valami univerzalis cipo, ami megfelelo stabilist ad az allo gyakorlatokhoz, de guggolni is jo benne, es nem tul magas a talpa a DL miatt.
Jo lenne egy cipovel megoldani, mert igy is alig ferek mar el a taskamban, es hat a penz se masodlagos. Egy guggolo, meg egy birkozo az 40k also hangon, meg plusz egy taska.
Converset nem akarok, mert tulhajpolt draga.Szoval van valami jo tippetek?
Guggolo cipoben mennyire kell ujra megtanulni guggolni?
-
szuszinho
őstag
Ezt ma kapta a zasszony. Mennyi igazságtartalma van Zola professzor?
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #99402 üzenetére
ezt a ketózis témát már dani82-vel megvitattuk egyszer, keresd vissza
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
wink tornacipő (3.000) vagy wink teremcipő (4.500)
tornacipőből azt vedd, amelyiknek színes, puhább gumi a talpa, nem az a csúszós fehér műanyagos osMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #99404 üzenetére
Ha nem használta volna fel a Microsoft Word összes formázási lehetőségét (dőlt, félkövér, nagybetű, aláhúzott és a tikos fegyvert, a hiperhivatkozást), akkor talán egy fokkal hihetőbb lenne.
Aglikálás folyamata igaz, bár hogy mennyire okozza jobban a búza, mint a zab, azt nem tudom
A kenyér - zabpehely vércukorszint dolog merő általánosítás, azab is megküldi a vércukrot rendesen.
Vannak saját méréseim, ugyanannyi CH-tartalmú zab nekem úgy 20%-al jobban megdobja a vércukrom mint a kenyér. De legalább a cikk szerint nem vagyok átlagos
Tovább nem olvastam, mert nem érdekelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #99409 üzenetére
tekintettel arra, hogy mindenki az én testemre kíváncsi - ami bizarr is egyben, mert Cassidey az egyetlen nő köztetek - kaptok egy ruhás before - aftert , aztán everibádikalmdöfákdáun
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
harcikoca
senior tag
Trebolon+susta-t ha 1 fecskendőbe szívom az 1-1ml-t, és egyszerre tolom be, lesz valami, vagy inkább külön?
AMD+Ati powee'R
-
aleister
veterán
válasz harcikoca #99424 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem erre e Treboizére:
"A megnövekedett prolaktin szint pedig „tejcsorgást” is előidézhet (bromocriptinnel lehet próbálkozni).
A leginkább szembetűnő mellékhatás a csökkent libidó és a „heresorvadás”, éppen ezért használata valamilyen tesztoszteronnal ajánlott, levezetésnél pedig HCG."Hagy gondoljam át...kösznem!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Radnix
senior tag
Kipróbáltam a cipőt, nagyon stabilan tartja a sarkamat, lábfejemet, még "kicsatolva" nem meghúzva is szoros passzos érzésem van benne, csak a lábujjakat tudom kicsit föl-le mozgatni (nem előre hátra).
Erősebb sajnos nem lettem, de érzésre azért más dimenzió, mint a 3000 ft-os kínai converse klón.
Nagyon masszívnak éreztem a talpat, egyáltalán nem éreztem hogy összenyomódna (130 kg + az én 80 valamennyi kg-om alatt ez azért elvárható mondjuk)
A térdemet kevésbé éreztem, amit annak tudok be, hogy a térdem kevésbé mozgott oldalirányba véleményem szerint. Összességében stabilabb és "fájdalommentesebb", szabályosabb volt a gyakorlat.
sok bemelegítő sorozat + 7 munkasorozat után azért ugyan úgy "kivoltam" mint a büdösbogár cipő ide vagy oda -
Shingen
addikt
Bic -tric vóta de nem atta úgy érzem.
Nem tudom mi lehet baj, az izom nem durrant a bőr alatt de a glikogén raktárak kiürültek, mert a súlyt bizonyos sorozat után nem bírtam megemelni.
Olyan érzésem van mintha az erőnlétem csökkent volna, Zola van erre vmi magyarázat?
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
szuszinho
őstag
Zola, találtam egy "külföldi" boltot, 105 juroért van PP 2. Amelyik méret pont nincs, azt 3-4 nap alatt tudják beszerezni. Érdekel?
-
syl5
őstag
válasz Zola007 #99407 üzenetére
Jól van, akkor szerintem egy terembe való focicipő lesz belőle.
Neked van két csukád? Mintha mondtad volna, hogy birkózó cipőt rendeltél.Jó a forma, grat!
(#99430) Radnix
Előtte milyen cipőben guggoltál, hogy érezted a térded?
Érzem azért én is már, hogy megterheli a térdem.[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, mondhatjuk rá, hogy atta.
-
kovsol
titán
válasz szőröscica #99440 üzenetére
Én hát mellé tricepszezni szoktam. Nálam az nem adja, hogy hát és bic együtt, mert hátazás közben némileg használva van úgyis a bicepsz. Ez igaz nálam a mell+tric dologra is.
Persze ez egyénfüggő is.
Én most így tolom:
láb-váll
hát-tric
mell-bicMay the Force be with you!
-
FIREBLADE78
addikt
De szar volt sz edzés. Megrándult a bal csuklom szakításnál. Pedig eddig ez volt a legnagyobb súly. Utána csak szenvedtem egész edzésen. Legszívesebben otthagytam volna a picsàba az egészet.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
negyedes
addikt
Votam, atta, mell hat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
kona005
senior tag
Mega daily one meg tud romlani, 1 éves kb már bontott de azóta nem is volt kinyitva?
-
aleister
veterán
Srácok, ki, milyen ízületvédőt használ? Esetleg van valakinek konkrét tapasztalata olyan termékkel, ami tényleg használt is valamit? Tudomisén...állandóan lesérült, de amióta azt szedi kezdetű történetekre gondolok.
A másik, hogy ezek hasznosak lehetnek akkor is, ha már megtörtént a baj? Segítenek a sérülés regenerálódásában?
Végül, lehetőség szerint olyan készítményeket várok, aminek nem cápaporc a hatóanyaga. Nem támogatom szerencsétlen dögök levadászását. Akkor már inkább maradjon szar a csuklóm.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Fandango
veterán
válasz aleister #99449 üzenetére
Joint Plus, én ezt szoktam időnként venni. Ízületeimmel nagyobb baj nincs, nem fájnak, csak néha kicsit recseg ropog de nem vészes. Hogy használ e vagy sem jó kérdés, ha másért nem placebo miatt veszem.
1x vettem Scitec Heavy Dutyt (összetevők alapján esett rá a választás, mert elég hangzatos meg jól néz ki a doboza )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok