Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt1225

    aktív tag

    Üdv!
    Leírnám egy átlagos napomat és akkor pár kérdés.
    Reggel 7kor kelek, megy be a Dymatize kreatin, rá 15 percre fél adag MyProtein Impact Whey Protein és egy adag MP L Glutamin. Utána reggeli, fél doboz cottage cheese egy zsömlével vagy kiflivel, és egy kb. 160g ízesített joghurt, egy tescos reggeli gabonapehely szelet.
    Munkába 11 körül 2 zsemle vagy kifli csirkemellsonkával, vajjal, egy kevés sajttal. 15 óra körül egy főétkezés, általában csirkemell meg rizs.
    Haza, és fél6-6 körül megint egy főétkezés csirke + egy adag glutamin. 7-fél8 között le kondiba. Haza kb. 9-negyed10 kreatin, rá negyed órára shake és glutamin. Majd fél óra múlva megint egy főétkezés és kb. 160g ízesített joghurt. Utána lefekvés előtt megint fél adag MP I.Whey Protein.
    Jelenleg tömegelek. 87 kg-ról indult a tömegelésem és most vagyok 92,5 körül. Még márciusig szeretnék tömegelni. Max 100-ig szeretnék elmenni, de 95 körül már jó lenne. A kérdésem az, hogy az edzés utáni shake-nek mit lenne érdemes venni. Fehérje + szénhidrát kombón gondolkodtam. Eddig Syntrax Whey Shake ment le egy zacskóval meg egy jó pár adag Carb-f. Megy még C-vitamin és Daily mega one plus is.
    Illetve mit kellene esetleg módosítanom a napi rutinba? Esetleg mit lenne jó még szedni? Edzés előtti durrantón is gondolkodtam, mert este azért jól jönne egy kis pörgés. Hot-blood 3.0-t kicsit félek megvenni, mert a 2.0 semmit nem hatott nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák