- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Tegnap délután megvettem egy kis doboz NO-Burst-öt. Ma reggel hullafáradtan (nyakamat tegnap elaludtam, egész este nem bírtam aludni + tegnap este kilencig volt a másik edzés) benyomtam egy adagot és láss csodát, tényleg olyan kedvem lett, hogy szétszedem a termet Mindenben erősebb voltam, ezt az ismétlészámban vettem észre főleg fekvenyomásnál, a többi gyakorlatnál pedig még a súlyokon is emeltem, ami hónapok óta nem történt meg. Szóval nekem bejött, az Attack óta (majd két éve) nem volt olyan Scitec termék amire azt éreztem volna, hogy hat, de ez igen.
-
-
Markgx10
őstag
Egyáltalán nincs. Nem igazán kellemes az íze, ez biztos, de azért abszolút nem vészes, kicsit túloznak a srácok, lehet úgy keményebbnek tűnnek, hogy ők még ezt is letolják, oszt közbe semmi
Ja, hogy a szagát kérdezted? Barátnőm szerint durván hányás szaga van, sztem nincs.
Vandit: direkt nem ráztam (NO-Xplode-ot megpróbáltam, fel is robbant ), hanem egy kanállal a shakerben, kb egy-másfél percig kevergettem és teljesen jól feloldódott, tehát ezzel sincs gond. A hatás viszont biztos, hogy egyénfüggő, nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
csudri
őstag
válasz God Vazzeg #5757 üzenetére
Egyből lecsapsz, Te keselyű!
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #5757 üzenetére
Azért,ha már megvettem elfogyasztom,bár elcserélném szívesen valami hasonló cuccra.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #5761 üzenetére
Annyira nem is rossz.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
God Vazzeg
veterán
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #5765 üzenetére
Asszem
[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
válasz God Vazzeg #5765 üzenetére
Vida segge isteni, van egy dvd-m ami valami fotózáson készült, nagyon "instant get".
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #5768 üzenetére
Jaja. Fekete haj,kék szem és kerek segg a tuti recept.
Otthon ebből egy megvan asszonynál,szerencsére pont a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
szép arc, szőke haj, nagy mell, én erre szavazok és ez is van otthon.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vandit.
addikt
válasz Woodslave #5770 üzenetére
ez most mán' ilyen csajos topik lett?
Arc az alap,hogy szép és szintén szőke.[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
Az én bébim barna hajú, az a jó sötét, ami majdnem fekete (volt már fekete egyszer, bele is szerettem újra ). Barna szem, kerek popsi, G-mell. Ja és szereti a bömbimet is.
-
do3om
addikt
válasz God Vazzeg #5773 üzenetére
Ne vitázatok majd én döntök, szóval jöhetnek a képek.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz God Vazzeg #5775 üzenetére
Azt hite minden fényképez azért lett csend.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz God Vazzeg #5777 üzenetére
m, ki
Rakd be a helyéreHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Bubee82
őstag
Akkor én már nem is vagyok bejövős neked kismalackám? Átfestem a hajacskám jólfan?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #5782 üzenetére
Nagyobb a fejed, mint a vállad
Törpéknél ez megszokott. -
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #5784 üzenetére
Jah bocs. Nagyon álmos vagyok már, fárasztó napom is volt, benéztem, de azért nem lőttem nagyon mellé.
-
Bubee82
őstag
válasz L|zsidoboz #5782 üzenetére
Hagggyál békén jólvan? Nebáncs
-
Bubee82
őstag
válasz L|zsidoboz #5787 üzenetére
-
Markgx10
őstag
Ezt a szar topikot
ON: ma reggel közepeset vállaztam, oldalsó meg hátsó vállra egész jól mentek a dolgok, viszont a nyakból nyomást ma nem éreztem annyira (magyarul abban gyenge voltam mint a fos ), ez rontotta le a jegyet , állig húzás szintén rendben volt. Egyébként elaludtam egy kicsit és a nagy rohanásban nem ittam meg egy adag NO-Burst-öt. Lehet, most el kell mennem emiatt pszichiáterhez, mert nem biztos, hogy fel tudom dolgozni ezt a traumát
-
-
Vandit.
addikt
válasz Markgx10 #5791 üzenetére
Mielőtt valaki beleköt a bbtv 33-ban mondta az első forma edzés közben.
Hány gyakszi ment vállra?Az mit takar,hogy jól ment?[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Vandit. #5790 üzenetére
de elso, oldalso es hatso feje viszont van, es nem kell mindenkinek szoszerint ismernie a bbtv-t..
a masik meg hogy siman hasznaljak mindehol abban a formaban ahogy a Markszal vo't beszo'ni?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #5793 üzenetére
mondjuk annyiban igaza volt az amorf ördögnek, hogy Márk gyakorlatilag nem rendelkezik oldalsó és hátsó vállal (nevezzük akár fejnek, akár rostnak)
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vandit.
addikt
válasz BÁ Nutrition #5793 üzenetére
Csak,mint hivatkozást írtam a viták elkerülése végett.Legalább volt miről beszélni.
Tudom,hogy úgy használják csak mondtam.Woodslave:"amorf ördög" Majd nyárra meglátjuk mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #5794 üzenetére
Ott a pont, valóban nem , de teljesen egyértelmű, hogy a jelen helyzetet és a két és fél évvel ezelőttit összehasonlítva, az fejlődött a legtöbbet, míg a mellem, hátam pl. abszolút semmit (pedig az is pont olyan szar mint a vállam). Mondjuk a vállat teljesen külön napra teszem és ott nagyon figyelek az inkább kis súllyal, de szabályos végrehajtásra.
Sajnos még így is olyan gyík, ha felveszek egy pólót, akkor továbbcsúszik
-
Lavves
tag
Ha már témánál vagyunk:
Akárhogy kikészítem a vállam, de tényleg úgy,
hogy mozdítani alig tudom, másnapra úgy érzem
teljesen regenerálódik, semmi fájdalom,
vagy gyengeség (jó, ez relative ) nincs benne.
Szerintetek érdemes lenne 2-3 -szor megedzeni hetente?
Rámférne nagyon a szélesedés..[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
És hogy akarsz szélesedni?
Szemből vagy oldalról?
Sok oldalemelés kell szabályos végrehajtással.
Kis segítségA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest