- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz God Vazzeg #32248 üzenetére
Hát a jól aludni érdekes lesz, mert tegnap se tudtam melyik oldalamra dőljek, mert mindenem fájt.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Prof01 #32252 üzenetére
Az első edzések után már nem lesz ilyen izomláz, csak enyhe kellemes bizsergés... feltéve hogy nem hagysz ki hosszabb időket...
GLUTAMIN
Ha heti 2x edzel akor az álljon összetett gyakorlatokból, nem kell mindenféle szar fasz izolációs gyakorlat. Deadlift, guggolás, tolódzkodás, húzódzkodás, fekvenyomás, mellről nyomás, evezések. Nyomó gyakorlatok egyik napon, húzók a másikon. A nyomó gyakorlatok (mellről és fekvenyomás) eleve megtolják a tricepszed, a húzók (evezés, húzódzkodás) pedig a bicepszed, de ha ettől nem indul meg, akkor még pluszba csinálhatsz rá valamit... ja és vádli...[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
LOTR
addikt
vazze Bibi után még egy kaposvári patesz, mennyien vagytok még???
One Ring to rule them all
-
Bibby
addikt
válasz marcus.fenix #32254 üzenetére
"már nem lesz ilyen izomláz, csak enyhe kellemes bizsergés"
Szerinted... nekem minden sikeres edzés után rendesen fáj. Jó nem olyan durva mint a legelső, de bizsergésnek sem mondanám. Ez is emberfüggő, mondjuk engem többnyire semmit nem zavar, sőt.
Télleg, Prof is kvári.
Ελευθερια η θανατος
-
student
őstag
63év
ő natur?
anyway, szeretnék én is 63évesen ennyi izmot. -
Prof01
veterán
Köszi az infót!
Ez a GLUTAMIN mi is pontosan?Bibby: Miért, te is?
[ Szerkesztve ]
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Prof01 #32259 üzenetére
Jaja, azt "glutamin"-nak írtam, de neked is jó ha heti 2X akarsz edzeni
Amúgy a glutamin az az izmaid nagyrészét felépítő aminosav, amely normál táplálékkal elég lassan és kis mennyiségben jut be a szervezetedbe, így ha külön veszel glutamint, és a megfelelő időkben betolod a buksiba, akkor segíted a regenerálódásod (IS).
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
kicsitomi88
őstag
Nekem a keddi hátazás óta "bizsereg" a hátam, most végre nem arra mentem, hogy mennyi az a súly amivel még úgy tudom csinálni, hogy szabályosnak nézzen ki kívülről de valójában karból húzzam, hanem próbáltam érezni a hátam, még ki is röhögtek mikor döntött törzsű evezésnél mikor utolsó sorozatot csináltam lekaptam a súlyokat és izomból feszítve a hátam superslow csináltam ismétléseket erőltetve. Aközött aki kiröhögött és köztem az a különbség, hogy nekem másnap volt izomlázam hátba, neki nem valószínű ahogy elnéztem.
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
-
Prof01
veterán
válasz marcus.fenix #32262 üzenetére
Egyébként miért ezt a nick-et választottad? Xboxozol, vagy mert úgy nézel ki mint marcus?
-
harry
veterán
A shopban van pár akciós cuccos, adott darabszámban: [link]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Most lehet butát kérdezek de lövésem nincs...
Tegnap lementünk terembe 1,5 órára....mára erőteljesen izomlázam lett ,a mellizmomban,kezemben,hátamban,vállaimban. (fekve nyomtam)
..most estére hőemelkedésem lett,összefügghet a 2?!
Alig bírtom felemelni a kezeimet,húzódik mindenem...
Köszi,és bocs.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bandus
veterán
válasz runner 125 #32266 üzenetére
nem függ össze
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Bubee82
őstag
válasz runner 125 #32266 üzenetére
Igen, lehet összefüggés.
Ha nagy mértékű izomkárosodásra került sor az edzés során (sok izomcsoport), az nagyobb területre kiterjedő gyulladást, savasodást okozhat. A gyulladás pedig összetett dolog, többek között hőemelkedéssel is járó folyamat. És mivel abszolút nincs hozzászokva az izomzatod egy ilyen terheléshez, akkor fokozottabban is előfordulhat.
Szigorúan szvsz jellegű hozzászólás.
Pihenj most mindenképpen, amíg nem enyhül, vagy el nem múlik.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Bubee82 #32268 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
37,4 °C volt a hőmérsékletem,ha nem megy feljebb,nem jelentkezik más tünet akkor valszeg attól lehet,ha igen akkor vmi baci..
Noh köszi még egyszer!
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Coyot
őstag
válasz Boxer001 #32275 üzenetére
Kinyírni a faszba mindet, ennyi lenne a nagy megoldás... vagy sok-sok kényszermunka.
Bubee:
szigorú szvsz, de én az adómból nem etetném az ilyen majmokat, lelőni és egy gonddal kevesebb, nem foglal helyet, nem szív levegőt... vagy legyen hasznára a társadalomnak, és dógozzon, ha nem dolgozik előző pont.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Boxer001
veterán
válasz Bubee82 #32276 üzenetére
Itt is nagyon durva alakok vannak, 5 perc alatt tuti látsz vagy 50 ilyen kis csótányt...meg aztán ilyenkor hétvégén hát az menjen ki az utcára, akinek két anyja van. Ezek nem szaroznak, lekéselnek a picsbe. Eddig 2x mentem el reggel munkába menet vértócsa! mellett (lehet már írtam).
Coyot
Szó nélkül leölném őket, társadalmi hulladékok, ezek minek élnek?
Ha családom lesz úgy kell végig rettegnem hosszú éveket, hogy meg se védhetem a gyerekeimet ettől a mocskos világtól, csak a sors bazzeg.
Bocsi az offért (ez mekkora szarul "hangzik" tőlem ) de kikívánkozott...a fekvenyomás, fehérjék, stb uncsik.[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Légyszi ne offoljatok, nagyon zavar.
Good to be good, but better to be lucky.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz L|zsidoboz #32286 üzenetére
ÉS?
Bazze izomlázam van,nemtom misináltam tegnap,de a karom nembirom felemelni,mert fájnak a vállaim.Mellé még ugy megyek mint aki beszart,olyan lyót lábaztam tegnap,a vádlim még mindig görcső[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Manitou
veterán
Sok lesz az offból
Bubi en rotte
-
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #32286 üzenetére
Neked nem mindegy pókerezés közben, hogy itt mi folyik?
Most találtam ki egy jó kis jelzőt, de megfelelő alany hiánya miatt még kivárok vele.
Azért se teszem offba az írást, ez nem alaplapos, procis topic...értitek vagy nem, nem érdekel.
Manitou biciklizzél el innen de gyorsba.[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
ennyisokpateszméghátkomolyanmondomeznemkifestő
Má' nem
-
Boxer001
veterán
Ez az, hulljon a férgese!
Bubi
[link][ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz DeadMeat #32287 üzenetére
Nem ÉS, hanem "Igen is, értettem uram."
Leülhetsz, egyes.Boxi: nem mindegy, mert ha jön valami patkány, és megkérdezi hogy kell szedni a mérget, akkor nem fogja megtalálni a sok szeméttől, és végül itt ragad.
Tazmánpatkány: látom sikerült megtalálni a webfordítót, akkor akár meg is fordulhatsz és elhúzhatsz a géptől, itt senki sem kíváncsi rád.
Bubi:
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest