- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Nem hat a láda dropra? Na ezt nem tudtam. Amúgy úgy vettem észre, hogy azért jobb cuccok szoktak esni, ha mf-et kajolok pl, elég látványosan, több minden meg jobbak is. Úgy gondoltam, hogy veszek egy teljes armos szettet, valami olcsót, és azokba berakok 6 mf-es rúnát, az +9% mf asszem összesen, kajolok is, stb. Csak ezeket a rúnákat is olyan ruhára lenne értelme rárakni, amin alapból van +x% mf. Hmm... És akkor úgy gondoltam, h ezt a szettet mindig magamnál tartanám és amikor dungiban láda nyitás van, akkor átöltözök... De akkor így kuka az egész. Jó, hogy mondtad.
Az előbb pvp-ztem egy sort, meglett a 10. szint. A lvl 10-es vendor mire jó? Ugyan azok a cuccok vannak nála, mint a lvl1-esnél. Ugyan olyan alapanyagok. Meg ez a pvp mistyc forge sem tiszta. Itt minden cucc, fegyver ugyan olyan erős? Azt hittem, h majd a 10-es vendortól lehet erősebb cuccokat venni, még ha nem is sokkal erősebbek.
Mystic forgeban csináltam egy fegyvert meg egy sapit, gatyát meg pulcsit de erősebb egyik sem volt az addiginál, csak más. Egyiket rabbit alapanyaggal csináltam, másikat deerrel, de nem volt különbség.
Ja meg célarányosan nem lehet elkészíteni valamit? Ha pl a collectablesból kiválasztok egy ruha szettet, akkor azt megcsinálhatom valahogy, vagy várnom kell, amíg véletlenül pont azt nem dobja MF-ben vagy valamelyik ládából...
Bocs a kicsit sok kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OpenMediaVault
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest