- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
válasz
Malklar #8734 üzenetére
Az egyetlen baj az, hogy nem igazán jól lehet használni őket. Nincsenek optimalizálva, sokszor nem olyan velük az irányítás mint kellene. Rossz tapasztalatok. De aki vesz egy konzolt, az úgyis veszi a fáradtságot, hogy megszokja. Nekem is fura volt de a 3 hónap használat alatt teljesen megszoktam (kb 1 hét alatt), és nem emiatt adtam el a "dobozt".
-
janos666
nagyúr
válasz
Malklar #7046 üzenetére
Érdekes. Én most még a patchet is felraktam, levettem a textúrákat mediumra, és a látótávolságot addig, míg a lent kiírt memóriahasználat épp elérte a maximumot (11-es értéken következett be), és így is bugzik még a játék 1920x1200-ban.
Szóval 512-es Radeonnal nem tudok natív felbontásban játszani, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged