Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

válasz Syrius XIX #369 üzenetére

De ha az a problémád, hogy azt állítják, hogy a profiknak való a Coll off és a nooboknak az on, akkor azt írd le, mert ez esetben egy büdös szót nem szóltam volna, mivel ez esetben teljesen igazad lett volna. :K

Coll off-ra azért szoktak elmenni a gyors emberek, mert elegük volt abból, hogy nem lehet rendesen versenyezni coll on-ban a rammerek, kezdők stb miatt. Ezért gyűlik ott össze sok gyors versenyző és ebből jön a tévhit, miszerint az a profik helye. De ez valóban nincs így.

Ha legközelebb ezzel gondod van, csak ennyit írj. A coll off ugyanúgy való profiknak, mint nooboknak, pont ahogy a coll on. Nincs megkülönböztetés, mert a profik ugyanúgy sokat tanulnak belőle. Az, hogy Téged zavar, hogy egymásba mentek és emiatt nem tudod rendesen bevenni a kanyart, az nem általános probléma. Engem és még sokan másokat nem zavar, nyilván hozzászoktam, szóval ezzel pls ne érvelj. Plusz spectate módból az életben nem fogsz észrevenni sebességbeli különbséget, csak max azt, hogy másképp veszi a kanyart. De hogy ez jobb vagy nem, azt hogy döntöd el?

A Forma 1-ben is olyannyira eltérő eszközökkel versenyeznek, ami körönként 3-4 mp-t is jelenthet, ettől én úgy tudom, hogy versenynek hívják. Pont, ahogy a Rallyt is, ahol még előzés sincs. A coll forwardon is azon múlik minden, hogy mennyire ismered a pályát (anélkül nem tudsz előzni), és azt végképp nem értem mitől nincs ellenfél coll off-ban. Az ellenfél fogalmat bárkire használhatom, akivel valamilyen formában harcolok.
    És még egyszer leírom, hogy nem csinálhatok akármit coll off-ban ha jó helyezést szeretnék elérni. Persze a másikat nem tudom befolyásolni, de ha előrébb akarok végezni, akkor nem kavirnyászhatok össze-vissza, mert akkor MINDENKI LEHAGY!

Új hozzászólás Aktív témák