Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

Nem fogok hosszú jellemzés írni a játékról, megtették azt már páran. Nekem ez a játék veszett jó. Pont annyira hasonlít az első részre, amennyire kell és annyira különbözik, amennyire kell. Ez után áldom az eszem, hogy nem vettem meg a GRID 2-t.
    Persze azt megértem, hogy akik nem kormánnyal vannak, azoknak rossz, hogy nem tudják úgy belőni az irányítást, hogy jó legyen. A force ex-em 180 fokja se épp ideális, de hát ez van, ebből kell kihozni valamit. :)
    Amúgy fura, hogy épp most említette pár kolléga, hogy nem tetszik nekik, hogy kétszer kell menni, mert én pont hogy örültem neki. Tekintve, hogy van időmérő, így tök unalmas lenne folyamatosan elölről indulni. Jó persze Nathan rögtön lerajtolt és nem is tudtam megelőzni, hiába voltam közvetlen mögötte, de szerintem meg ez lenne uncsi egy idő után. Az, hogy utána a beérkezés sorrendjének ellentétesen kell indulni remek szerintem, mert lehet küzdeni, előzgetni. ^^
    Az első eventemben mindig 2. lettem, kivéve az utolsó fordított meccsen. Szóval nekem ez így tetszik. Amúgy Hardon megyek, ABS van csak bekapcsolva, mert nem igen érzem az ABS hiányának gyorsító hatását.

Egyébként öreg napjaimra megörökítettem az első győzelmemhez szükséges előzést az utolsó kanyarban. Épp, hogy befértem a bmw előtt, nagyon gyorsak az egyenesben... VIDEÓ

Új hozzászólás Aktív témák