Hirdetés
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Extrém tuning topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen teljesen egyértelmű igazad van. Egyenesben ráhúzni az nem is tudom milyen kultúrára vall. Én egyébként ha esetleg játszom akkor szépen kiveszem a collision-t aztán trollkodjon a hülyegyerek semmit nem ér vele. Aztán nézelődhet amikor jobb időt megyek szépen nyugiba figyelve az ívekre stb. A hülye troll meg nem bír a vérével és faltól falig megy.
Tisztelet a kivételnek mert találkoztam normális ellenfelekkel.
Sőt.. ez a német dolog is olyan hogy szintén versenyeztem már németek ellen akik nagyon normálisak voltak (más játékban is).
Talán itt maga a Grid közege is adja alájuk a lovat. Tehát az az árkádos "kicsit szimulátor beütéses" becsúsztatom, odateszem, berakom stílus (úgyis tovább tudok menni) feeling van itt.
Nyilván ezt egy komolyabb "szim" közegben nem tudná megtenni, vagy csak komoly sérülések árán.Semmi gond haverokkal kell játszani, publikra meg ott a roncs derby.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Projektor topic
- Robotporszívók
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest