- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na most emberek gondom van a googlel. NA az egész ott kezdődött hogy létrehoztunk egy csoportot a google ön ahová adott suli társasága jár. (Elötte valmi használható fórumon voltunk ,ahová persze nem jött senki aztán ez a "google szar" meg beindult)
Elöször is utáltam mert nem lehetett áttekinteni mindenki új tárggyal írt és végtelen sok fórum téma lett, meg az idézett szövegek stb.Lényeg hogy ezeket a hibákat sikerült orvosolni, és egész pofás lett meg a100mb tár hely meg stb.
Na a gond: Engemet ebbe a csoprtba a freemail es címemmel hívtak meg majd ezzel regisztráltam, és működött. Utána pár hónappal késöbb regisztráltam én hülye gmail es fiokot. Mondván egy gigás tárhely (akkor még afreemail nem volt ilyen): Na most ezután betudtam lépni a csoportba freemail es címemmel, de belírni nem tudtam .Azért nem mert a gmailes fiokomra kaptam egy ilyen üzenett: "Nincs joga üzenetet küldeni a(z) pszfk-tav2006 csoportra. Lehet hogy csatlakoznia kell a csoporthoz mielőtt üzenetet tud küldeni rá, vagy a csoportra egyáltalán nem lehet küldeni."Lényeg hogy a freemail es és agmail es címemem között valami szívroham áll fel.
1)Na kérdésem, hol lehet azt "gmail" csak az email címet törölni?
2)Van egy másik megoldás ami lehet hogy bejönne. Én kértem hogy a csoprtok üzeneteit küldje el a freeemail címemre: NA ha ezt az opciót valahogy meg lehetne szüntetni? sehol nem találom. A sugójától meg agybajt kapok már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs