Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hol lehet annak utána nézni, hogy egy tetszőleges helyhez rendelve hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba?
Látok a térképen világoskék pöttyöket, amelyek feltöltött fényképeket jelölnek, ilyen fényképeket hogyan lehet feltölteni?
-
Hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba egy adott helyhez rendelve?
-
-
-
Azt hogyan lehet beállítani a Google Maps-ben, hogy ne magyarul, hanem az adott ország nyelvén mutassa a településneveket.
Pl. ne Besztercebányát írjon ki nekem, hanem tótul írja ki, hogy Banska Bystrica.
Navigálásra használnám, a táblákon is az lesz, hogy Banska Bystrica, nem pedig az, hogy Besztercebánya...
-
Kéne nekem egy kis segítség a mobilos Térkép alkalmazáshoz.
Van egy olyan rész, hogy Beállítások -> Címek szerkesztése.
Na, itt nálam van 360 munkahelyi cím, pedig én egyet sem vittem fel. Ráadásul minden ember négyszer szerepel egymás után.
Hogy lehet ezt hatékonyan törölni. A hatékonyságon van a szó, mert egyesével tudom törölni, de minden cím kitörlése 4 koppintás, elkopna az ujjam, mire 360 sort törlök

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest