Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető hogy a Win10 legújabb frissítése bekavart a Google Drive lelkivilágába (is..)?
Tegnap az fogadott, hogy a Drive a pc-men ki volt jelentkezve (pedig se ki nem jelentkeztem, se Drive frissítést nem telepítettem, az hótziher).
Mondom OK, jelentkezzünk be, ekkor végigvezetett a kezdeti beállításokon, még ez is rendben van, beállítottam a hónapok óta használt foldert, hogy állapítsa meg hogy semmi nem változott.
Ehhez képest már egy órája darálja a vinyót, szinkronizál minden fájlt (konkrétan írja hogy feltöltés, megy a % szép lassan), a hely fogy a tárhelyen(!), miközben a fájlok tartalma, módosítási ideje, és struktúrája nem változik (WTF), követem a böngészőben is és Total commanderben is.
Mindenesetre nagyon morci leszek ha bármit összekócol akár a Google akár az MS....
Ez így hogy lehet? Ha ugyanazt a folder állítom be, miért kell konkrétan uploadolni még egyszer mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Androidos tablet topic
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így hogy lehet? Ha ugyanazt a folder állítom be, miért kell konkrétan uploadolni még egyszer mindent?