Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető hogy a Win10 legújabb frissítése bekavart a Google Drive lelkivilágába (is..)?
Tegnap az fogadott, hogy a Drive a pc-men ki volt jelentkezve (pedig se ki nem jelentkeztem, se Drive frissítést nem telepítettem, az hótziher).
Mondom OK, jelentkezzünk be, ekkor végigvezetett a kezdeti beállításokon, még ez is rendben van, beállítottam a hónapok óta használt foldert, hogy állapítsa meg hogy semmi nem változott.
Ehhez képest már egy órája darálja a vinyót, szinkronizál minden fájlt (konkrétan írja hogy feltöltés, megy a % szép lassan), a hely fogy a tárhelyen(!), miközben a fájlok tartalma, módosítási ideje, és struktúrája nem változik (WTF), követem a böngészőben is és Total commanderben is.
Mindenesetre nagyon morci leszek ha bármit összekócol akár a Google akár az MS....
Ez így hogy lehet? Ha ugyanazt a folder állítom be, miért kell konkrétan uploadolni még egyszer mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OTP Bank topic
- Battlefield 6
- Formula-1
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így hogy lehet? Ha ugyanazt a folder állítom be, miért kell konkrétan uploadolni még egyszer mindent?