Hirdetés
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Aktív témák
-
itanczos
senior tag
Hoppá! Most olvastam, hogy az osztrák T-mobile állítólag IV. negyedévre ígéri, hogy a 2.0-val adja el a G1-eket és a meglévőket is lehet frissíteni rá!

Ugyanitt azt írták, hogy a Samsung i7500-ra nem tervezik az új OS-t. -
itanczos
senior tag
Kipróbáltam egy progit.
A helyzet az, hogy nem tud a vonalból felvenni!
Csak a mikrofont rögzíti! Ez HW limitáció.
Azt javasolják, hogy kihangosító üzemmódban használjuk. Akkor a mikrofonon keresztül jól hallatszik a hívó vagy hívott fél hangja is.
Ja, automatikus a felvétel, tök jól működik! -
itanczos
senior tag
xda-developers
Itt mindent megtalálsz! -
itanczos
senior tag
Nekem az elmúlt 10 évben csak olyan telóm volt, amit miden este tölteni kellett!
(Treo, N7650, N6600, SE P800, MDA3, N80, N95, N5800, G1)
A méret, súly és kijelző hármas kompromisszum állandó! Csak akkora és olyan súlyú akku-t terveznek bele a készülékbe, ami kibírja estig. ez alól mindig a bussiness kategória volt kivétel. Ott egy kicsit, de csak kicsit izmosabb akkut tesznek bele.De mondjuk a G1 esetében, ami már az 1000-es akkuval is több mint 150g, már határeset.
-
itanczos
senior tag
Szia!
Bizony, előfordulhat, hogy akár naponta többször is.
Persze ehhez már sok nyomogatás és wifi, bt is kell.A legtöbb infót az xda-developers-en találsz.
Egyébként a legtöbb művelethez a root-olásnál és a rom töltögetésnél csak az sd kártya kell.
Ha nincs kompatibilis os a közelben, elég egy sd olvasó a gépben. -
itanczos
senior tag
Javított fordítási kép:

-
itanczos
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Köszi Konflikt!
Naponta javítom a fordítást, mert nem mindig jut elsőre eszembe a helyes kifejezés. Sőt, mivel egy xml fájlban van, legtöbbször nem is látom, milyen szövegkörnyezetben jelenik meg. Ezért sokat kell javítani.
A debug valóban fordított irány és valóban furcsa első olvasatra.
A roaming pedig abszolúte nem magyar szó. Már más fórumon is beszéltünk erről.
A barangolás furán hangzik, de nem találtam rá másik magyaros kifejezést.
Természetesen nem akarok mindent úgy lefordítani mint a németek, ahol 1 angol kifejezés sem lehet... Majd meglátjuk. Nagyon, nagyon sok van még hátra.
Ráadásul az általam használt ROM-ból hetente van újabb és egyre több benne a nem gyári alkalmazás, ami megnehezíti a fordítást, mivel azoknak nincs meg a forrása. Ha majd már előrébb járok, megkeresem az adott romfőzőt, hogy tegye bele a forrásába. -
itanczos
senior tag
Ok, köszi az észrevételt. Rákattintva több kép is van!
Azt ami már a hivatalosban benne van nem én csináltam.
A legújabb kész image-t szedtem le az xda-developers-ről.
De nekem már a Core le van fordítva, az app-okból már megvan a Phone, Alarm Clock.
Ha esetleg tudtok mást, aki a magyarításon dolgozik, szóljatok! Nem szeretnék feleslegesen dolgozni. Mert nem kis meló... -
itanczos
senior tag
A Samu i7500-at látta már valaki élőben?
-
itanczos
senior tag
Akkor ez elég gáz!

A Samsung i7500-hoz mit szóltok? Próbálta már valaki?
A G1 jó, de sajna nem mindenben felel meg. Vagyis 1 dologban nem: az pedig a kamera!
Anno a nokia n95-ben nagyon megszerettem, hogy simán ment a vga video felvétel egész jó minőségben. A fotók is megközelítik egy egyszerű fényképező képeit, vaku nélküli kép esetén. Szóval nekem egy jobb fényképezős android kellene. Sajna a Hero sem sokkal jobb ezügyben. Ezért néztem az i7500-at. Annak legalább van LED-je. -
itanczos
senior tag
No, 1.6 felment, programok mennek!

-
itanczos
senior tag
Mitől is? A Google azt nyilatkozta, hogy a Cupcake és a Donut között csak funkció bővítés van. Nem új verzió.
Egyébként próbáltam már. Egy csomó program nem megy rajta! Sajna a Market még nem támogatja a kompatibilitás figyelését.
A 3 offline navi program közül is csak most a héten jelent meg egynek a Donut kompatibilis verziója (Sygic). -
itanczos
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Sziasztok!
Nekem 2 hete van meg a G1.
IMÁDOM!!! Volt már sok-sok telefonom, sok okos is. Mindenféle platformmal. Palm, WM, Symbian és most az Android!
Beszéltetek már a magyarításról. No, asszem én belevágok!
A donut forrásából kiindulva maga a core már elkészült.
A kérdésem az, hogy aki már írt programot android-ra, hogyan tudom feltenni a telóra?Most CM404-et használok. 2-3 napja nekem is újraindulgat!

Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2009-10/12/198034_uaanmoovq8gkzlan_screenlock.png/800)