Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

válasz Ctrl+Alt~Del #66257 üzenetére

Megmondom őszintén, hogy eddig nagyon pozitiv a tapasztalat. Egyrészt a gitár tényleg jó állapotban van. Itteni használt piac weboldalról vettem és bennem volt (olvasva sok itteni horror sztorit), hogy "na az én szerencsémet tekintve biztos kapok valamit amin egy rakás hiba van / lesz". Ez szerencsére nem igy van és az előző tulaj konkrétan azért adta el (első tulaj), mert nem tetszettek neki a mini piranha inlayek és mint kiderült évek óta próbált megbarátkozni vele, de neki a (tipikus jackson) shark inlayek tetszenek. Tekintve, hogy a Mick Thomson SL2-m semmi inlay nincs ez tényleg nem zavar. Attól még megértem, hogy valakit amúgy zavarhat ez.

Eddig még nem volt dolgom TB6 / SH6-tal és már előre fel voltam készülve, hogy "na ezt majd biztos ki kell cserélni valami EMG-re", de nem. Nyüstöltem órákig, oda vissza EMG 81/85-tel, SD Jeff Loomis Blackouts-szal, SD sentient / Nazgul-al és az az igazság, hogy jól szól. Sőt, nekem jobban is tetszik mint az SD Nazgul / Sentient. Nem néztem utána semmilyen specs spreadsheetnek, lehet, hogy hanyagság, de nem tech. specification alapján fog tetszeni egy hangszedő.

A szine habár nem ugyanaz, de engem arra emlékeztet :). Értelemszerűen ez volt az első szám amit eljátszottam az új gitáron. (amúgy tudom ajánlani mind ezt a számot, mind a bandát)

Új hozzászólás Aktív témák