Hirdetés
Aktív témák
-
Digital
addikt
Hali!
Gigabyte N601-es notit szeretnék szétszedni, kipurcant az alaplapon lévő gombelem
Tud valaki leírást, rajzot linkelni hozzá?
THX -
zulu00
csendes tag
Gigabyte W566 sorozatról valakinek tapasztalat? Előre is köszi...
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Én is notebook vásárlás előtt állok és esélyes lehet egy-kér giga termék.
Amit én néztem:
n521U és n512
Bár úgy látom, hogy nem nagyon pörög a topic, de hátha tudtok tapasztalatot írni.
Köszi. -
Gabocca
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van esetleg Gigabyte notija, akkor irja már meg hogy a külseje mennyire strapabíró? Masszív gépezet? Ez nekem fontos lenne....! Köszi -
Digital
addikt

-
Digital
addikt
Az N601-en hogyan lehet használni az oldalsó AV control panelt? Mit kell hozzá telepíteni,vagy a bios-ban állítani?
-
Digital
addikt
UP! a topiknak,ma egy N601-es tulaja lettem

-
sergio_
aktív tag
emlékeim szerint ddr 2 533 megy benne, de 7főn megmondom.
Sok ismerősöm használ giga notikat n211, n521, de ilyet pont senki. Gondolom az x700 miatt nézted ki. A környezetemben lévő giga notiknak semmi bajuk, pedig már 1 éve biztos használják. Strapabírók és még jól is néznek ki (sztem), gondolom ezzel sem lehet sok gond. -
szatocs
őstag
Van valakinek a PH! - n Gigabyte laptopja?
-
genomatrix
csendes tag
notebook érdekel ha nem olyan borsos az ára.
írly ha tovább még képet is tudsz küldeni.
genomatrix@freemail.hu
-
vvzs
tag
up
-
Daniel
tag
Szia!
Jelenleg 3db-ot sikerult itt eladnom - ime a klienseim gondolatai/tapasztalatai osszegezve:
Pro:
Eloszor is ar/ertek aranyban nagyon meg voltak elegedve, barmelyik konfiguraciot valasztottak - G-Max N512, 1.8-as Dothan procival, 9700-as ATi Mobile-lal (64 megas), 60gigas vinyo, fel giga ram, es meg miegymas csemege, mindez 980$-ert.
Gyors, megbizhato gep, eleg jol allja a mobil eletvitelt (egyik kliens szinte egesz nap csak kint van a gepevel), es mar kb. 3 honapja hajtja.
Vekony es relativ konnyu - 2.5KG.
Flash kartya olvaso.
DVD/CD-RW kombo.
Kontra:
Nalunk nem erkezik operacios rendszerrel.
Semmi extra szoftver-bundle.
Nem mindenkinek szivremegtetoen tetszett a kulseje.
Nincs floppy.
Termeszetesen a kontra reszlegre (kivetel kulso), van mas alternativa - de az mar minden felhasznalonak a maga dontese es cselekedete.
Vegszo:
Melegen ajanlom mindenkinek aki budget, de jo, minosegi es relativ eros laptopot keres (letezik 1.4-es Celeron procival is, ami rogton 780$ ejti az arat, legalabb is itt, bar termeszetesen leteznek sokkal erosebb, komolyabb verziok is).
[Szerkesztve] -
vvzs
tag
Hosszas keresgélés után sem találtam e témával foglalkozó topicot ezért bátorkodtam nyitni egyet.
A Gigabyte notebook-ok mostanság tűntek felé a honi piacon és véleményem szerint nagyon jó áron kaphatóak, de megbízhatóságukról nem sok információ van.
Remélem e topic segít ezen a problémán...
Aktív témák
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tud valaki leírást, rajzot linkelni hozzá?
Adatgyüjtés van!