Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Projektor topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-bh-
aktív tag
Nem akarok beléd kötni, de eddig a szoftveres tuning-megoldások közül 1 sem volt, amivel helyettesíteni lehetett volna a BIOS-t.... nekem legalábbis rossz tapasztalataim voltak. (kivéve a VGA-tuningot..)
Hogy a Bios bugos? az. Majd kijavítják...de ÉN még mindíg jobban bízok benne, mint az ET6ban (pedig ez eddig messze a legjobb s.w., amivel eddig találkoztam)
volt fent 2 verzió is - mind2 más ref. értéket mutatott - de egyik se volt pontosan az, ami BIOSban beállítottam... -
Gorneck
legenda
1. diegho-nál az a beállítás nem ment ami nálam stabil hónapok óta...igazából azok az eredmények csak példának jók...semmi másnak...amint más ram vagy proci kerül a lapba már el is felejtheted...újra kezdődik a tweak. Az első eredmény ahol aszhem nincs ET6 szal ne nyavalyogj...
2. Akkor is biosba kell beállítanod...tök mind1, hogy az most pontatlan vagy sem és az ET mutatja a "pontos" értéket...ergo load cpuz alapján is állíthatnánk feszt csak épp az ugyen nem jó...
És ha nem is bootol úgy a gépe? Akkor néz csúnyán hisz annyit állított amit az ET6 mutatott...másnál az stabil nála miért nem...Részemről befejezve...bios beállítást kérek már elég régóta...ez most se fog változni...ET6 nem rossz ha ott van könnyebb nekem leolvasni a feszeket, de a lényeg a stabilitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest