Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Gorneck #4884 üzenetére
Nekem is 3,2ghz-n megy, de az easy tune szerint több órai orthos után emlékeim szerint még a 60 fokot sem érte el, pedig még egy kis feszt is kellett emelnem. Egy zalman 9500 el hűtöm
everest nekem kb 10 fokkal magasabbat ír, de sztem az nem jó. úgy láttam felcseréli az értékeket
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
Én nem akarok veled vitatkozni, de nekik van igazuk. Folyamtosan fikáztál itt embereket, nem csodálom, hogy nem tetszik másoknak
A ''tuningbetegségről'' meg csak annyit, hogy nem te árultad véletlenül a 2 hetes 6300-at. Talán nem elég a 2,8 ghz
Na mind1, sztem itt be is fejezhetjük... -
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Yushchenko #3587 üzenetére
az enyém is value, de nekem auto-n 800-nak ismeri fel
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
üdv
Beszoptam én is a Geil 800mhz+ds4 kombinációt. Még 700mhz-n is hibázik a ram. Tudok most venni A-data ill Kingmax-ot is. Melyiket érdemes?
thx
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
a geil oldalán 1,8V-ot írnak. Nálam max 1,85-öt bír el. 2,0V-on azonnal hibázik. Kipróbáltam már minden beállítást, adtam már én is 1,4V-ot a procinak, de úgy sem megy feljebb. 360-as fsb-n volt hogy 6 óra után dobott hibát
nekem 900 mhz-n 5-5-5-18-on 30 percen belül mindig hibázik, csak 5-7-7-23 megy tovább, de akkor is elöbb-utóbb hibázik
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
üdv
geil value ramjaim vannak+ds4. ha 2.0V-ot adok neki, akkor az orthos néhány mp belül hibát jelez. +0.025V-al megy, de max 340-es fsb-ig jutok. magasabb fsb-n már elöbb-utóbb hibázik. szar lenne a ram?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest